Maxeda

Nederlands grootste kortingsactie wederom van start

Amsterdam, 3 mei 2007. De bekendste winkelketens van Nederland lanceren wederom de grootste nationale kortingsactie. De Maxeda winkelketens de Bijenkorf, V&D, HEMA, Hunkemöller, M&S, Praxis en Formido hebben hun krachten voor de derde keer gebundeld om hun klanten drie weken lang voordeel te laten genieten. Ook Dixons en Dynabyte doen mee. De 'Kris Kras' kortingsactie is daarmee uniek voor Nederland.
De kortingsactie van de Maxeda winkelketens volgt op de succesvolle acties in april en oktober 2006. De actie sluit nauw aan op de strategische koers van Maxeda waarbij passie voor de klant centraal staat.
De Kris Kras kortingsactie loopt van 30 april t/m 13 mei (moederdag). Elke klant ontvangt in deze periode bij de kassa van de genoemde winkelketens een gratis Kris Kras kaart. Van de 9 vakjes mag de klant er 5 openkrassen. Onder de vakjes zal het logo van een winkelformule tevoorschijn komen met een aanbieding. Deze kan oplopen tot maar liefst 20%. De klant bepaalt vervolgens zelf welke aanbieding hij bij een volgende aankoop verzilvert. Er zullen in deze periode 6 miljoen Kris Kras kaarten in omloop worden gebracht.

Einde bericht


Noot voor de redactie (