Gemeente Boekel


Gemeente Boekel tekent voor midoffice-community

Onlangs vond in Boekel de ondertekening plaats van de samenwerking tussen de Gemeente Boekel en ICT-dienstverlener Getronics PinkRoccade voor de ontwikkeling van De Complete MidOfficeÓ. Met deze ondertekening geven Boekel en Getronics PinkRoccade tevens het startschot voor de MidOffice Community. In deze community werken een tiental gemeenten, Getronics Pink Roccade en haar partners, samen aan de realisatie van De Complete MidOfficeÓ voor lokale overheden.

De ondertekening van de samenwerking vond plaats in Nia Domo te Boekel, waarvoor alle medewerkers van de gemeente Boekel en de partnergemeenten van Boekel waren uitgenodigd.

Burgemeester van de Vondervoort & dhr. Visser, Getronics PinkRoccade

Invulling van de samenwerking betekent dat medewerkers van de gemeente Boekel gaan deelnemen in ontwikkelteams van Getronics PinkRoccade om samen die producten en diensten te ontwikkelen waardoor de dienstverlening aan burgers en bedrijven verder wordt verbeterd.

Direct al begint Boekel met de invoering van een aantal producten en diensten die Getronics PinkRoccade samen met frontoffice partner SIM (Segment Interactieve Media) heeft ontwikkeld, en die al geruime tijd in de gemeente Veere naar grote tevredenheid van de burgers gebruikt worden.

De gemeente Boekel wil haar burgers 24 uur per dag 7 dagen per week op een klantvriendelijke en eigentijdse wijze bedienen. Daarvoor heeft de gemeente zich doelen gesteld, die mede door de inzet van De Complete MidOfficeÓ verwezenlijkt kunnen worden. Getronics PinkRoccade is vanuit haar jarenlange kennis van en ervaring met overheidsprocessen en ICT dé leverancier die in staat is deze oplossingen en diensten te ontwikkelen, te implementeren en blijvend te ondersteunen. Dit in samenwerking met gerenommeerde partners als o.a.. SAP, SIM en ECS/Syncera. Getronics PinkRoccade en haar partners volgen bij de realisatie van De Complete MidOfficeÓ de kaders vanuit de diverse ICTU overheidsprogramma´s.