Intellectual Capital Congres: een internationaal evenement

12.04.2007 / 08:52 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Hogeschool inholland

Hogeschool inholland

http://www.inholland.nl

Intellectual Capital Congres gaat in op de toekomst van business navigatie

Haarlem - Intellectueel kapitaal is belangrijk voor bedrijven. Gaat een bedrijf goed om met zijn intellectuele kapitaal dan kan dit veel voordelen opleveren. Om dit internationaal voor het voetlicht te krijgen organiseert het lectoraat Intellectual Capital van Hogeschool INHOLLAND op 3 en 4 mei 2007 een internationaal Congres op Hogeschool INHOLLAND Haarlem. Er worden tussen de 100 en 150 bezoekers verwacht.

'Het groeiende belang van kennis over intellectueel kapitaal resulteert in veel kansen, uitdagingen en vragen voor bedrijven,' zegt Daan Andriesse, lector Intellectual Capital bij Hogeschool INHOLLAND. 'Onze conferentie,' gaat Daan verder, 'is special ingericht om mensen up-to-date te brengen van de laatste inzichten over hoe je intellectueel kapitaal kunt verbeteren, managen, meten, waarderen.'

Het is de eerste keer dat een dergelijk congres plaatsvindt in Nederland. Deze unieke conferentie nodigt internationale sprekers uit die dagelijks bezig zijn met intellectuel kapitaal management. Ook vertegenwoordigen ze allemaal de gehele beroepsgroep: van het bedrijfsleven tot op academisch niveau.

Doelstellingen van het congres zijn om bekendheid en bewustheid te kweken bij het algemene publiek voor intellectueel kapitaal. Daarnaast biedt het congres optimale mogelijkheden voor implementatie van nieuwe ideeën en het netwerken. Er worden keynote speeches gehouden door top-academici uit meer dan dertig landen. Ze presenteren de laatste onderzoeksresultaten en delen hun kennis met de aanwezigen. Daarnaast zijn ook de bezoekers minstens zo internationaal.

//// einde persbericht ////

Noot voor de pers:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Nikki Schuurs, Intelectual Capital Congress, m. 06-526 654 49 of met Niels Pols, Hogeschool INHOLLAND, m. 06-523 757 13