China LotSynergy Holdings Limited en International Game .....


03.05.2007 / 03:20 / Rubriek: Informatief / Organisatie: International game technology

International game technology

China LotSynergy Holdings Limited en International Game Technology kondigen een strategische alliantie aan op de Chinese loterij markt

HONGKONG en RENO, Nevada, May 3 /PRNewswire/ --

China LotSynergy Holdings Limited (SEHK: 8161) en International Game Technology (NYSE: IGT) kondigde vandaag aan dat China LotSynergy Holdings Limited ("CLS") en International Game Technology ("IGT") door middel van een zgn. Subscription Agreement en een overeenkomst voor technische samenwerking op 1 mei 2007 een strategische alliantie zijn aangegaan.

Ingevolge de overeenkomst zal IGT ongeveer US$103 miljoen in CLS investeren, voor een gedeelte in de vorm van aandelen en gedeeltelijk in converteerbare obligaties. Door middel van deze strategische alliantie krijgt IGT toegang tot de snelgroeiende Chinese loterijmarkt, terwijl CLS geavanceerde game technologie kan betrekken om zijn uitbreiding in China te ondersteunen.

Ivy Lau, voorzitter van CLS zei: "IGT is de wereldleider op het gebied van game technologie. Deze strategische alliantie voor beide partijen uiterst voordelig zijn. Wij geloven dat IGT voor ons de juiste strategische partner is, vanwege hun superieure productie faciliteiten en hun game en systeem technologie."

TJ Matthews, voorzitter van IGT zei: "Wij zijn erg verheugd dat we de mogelijkheid hebben om in de snel groeiende loterijmarkt in China te kunnen participeren door deze alliantie met een gevestigde marktleider als CLS, die veel locale expertise en ervaring heeft. Onze strategische investering in CLS bewijst ons vertouwen in het toekomstige succes van onze samenwerking."

De netto opbrengst van de aandelen en de converteerbare obligaties zullen worden gebruikt voor expansie, potentiële investeringsmogelijkheden en als algemeen werkkapitaal.

De afronding van de overeenkomsten is onderhevig aan de gebruikelijke condities, inclusief, maar niet gelimiteerd tot, wederzijdse tevredenheid ten aanzien van gepaste inzet plus goedkeuring van de Beurs van Hongkong voor wat betreft de notering van nieuwe aandelen. De sluitingsdatum wordt verwacht op of voor 31 mei 2007.

Over China LotSynergy Holdings Limited

CLS houdt zich hoofdzakelijk bezig met investeren, project ontwikkeling en de levering van technologieën, apparatuur en geeft adviezen in de loterij business en gerelateerde sectoren in China.

Over International Game Technology

IGT (www.IGT.com) is een wereldomvattende onderneming, die gespecialiseerd is in design, ontwikkeling, fabricage, distributie en verkoop van computer games en gerelateerde systemen.

De uitlatingen in dit persbericht, die geen historische feiten zijn, zijn "voorspellende" uitlatingen, die vallen onder de Private Securities Litigation Reform Act uit 1995. Hoewel IGT gelooft dat de verwachtingen zoals neergeschreven in die "voorspellende" uitlatingen redelijk zijn, kunnen feitelijke resultaten wezenlijk verschillen van deze verwachtingen. IGT's toekomstige financiële positie en de resultaten van de bedrijven, als mede enige "voorspellende" uitspraken, zijn onderhevig aan verandering en aan inherente bekende en onbekende risico's en onzekerheden. IGT is niet van plan en voelt zich niet verplicht om "voorspellende" uitspraken, die op toekomstige gebeurtenissen vooruitlopen, bij te stellen.

Informatie over risico's en factoren dat IGT's business en financieel resultaten zou kunnen beïnvloeden kunt u vinden in onze openbare archieven die bij de Securities and Exchange Commission zijn gedeponeerd.

Website: www.IGT.com

Contact:

Patrick Cavanaugh, Executive Director van Investor Relations van IGT, +1-866-296-4232