PERSBERICHT



Schiedam, 3 mei 2007

Mogelijke Reverse stock split in het vierde kwartaal 2007

In het Prospectus dat op 16 februari 2006 door RT Company is uitgebracht is vermeld dat RT Company N.V. met Euronext Amsterdam N.V. is overeengekomen dat een tweede reverse stock split zal worden uitgevoerd in het eerste kwartaal van 2007.

RT Company N.V. heeft op 13 april 2007 een overeenkomst gesloten met de De Groote Zandschulp I B.V. omtrent de overname van Vivenda B.V. en haar dochtervennootschappen Esto B.V. en Vivenda Magazine B.V., waardoor een nieuwe situatie is ontstaan.

In het licht van deze voorgenomen transactie heeft RT Company N.V. besloten, in overleg met Euronext Amsterdam NV, om voor het einde van 2007 een tweede reverse stock split door te voeren op basis van de navolgende uitgangspunten:


· Indien de koers van het aandeel RT Company N.V., of Vivenda Media Groep (VMG) zoals de naam van RT Company N.V. na totstandkoming van de Vivenda transactie zal gaan luiden, op 31 oktober 2007 lager noteert dan EUR 2 zal het bestuur van RT Company aan de algemene vergadering van aandeelhouders voorstellen een reverse split door te voeren waarbij aandelen worden samengevoegd, zodat een koers zal
ontstaan van tenminste EUR 2. Voor de goede orde wordt vermeld dat de koers van EUR
2 geen koersdoel is (geweest) van de vennootschap.
· De 'reverse split' zal uiterlijk 31 december 2007 worden uitgevoerd.

Indien de voorgenomen overname door RT Company N.V. van Vivenda B.V. geen doorgang vindt, zal de Reverse Stock Split worden uitgevoerd zoals eerder in het Prospectus van 16 februari 2006 vermeld. Na goedkeuring door de aandeelhouders zal in dat geval een zodanig aantal aandelen worden samengevoegd zodat een koers zal ontstaan van tenminste EUR 5.

Over RT Company N.V.
Het beleid van de vennootschap is erop gericht het houden c.q. uitbreiden van de bestaande participaties in niet-beursgenoteerde ondernemingen, waaronder onder andere DigiNotar Holding, Ooip Syndication en Meyer Monitor, alsmede het operationeel actief worden in de media en ICT sector door het verkrijgen van meerderheidsbelangen in ondernemingen in deze sector.

Einde persbericht

RT Company N.V.