Ingezonden persbericht



---



Laren, 3 mei 2007

LIEKE WORDT NIEUWE MILJONAIR IN DE GOUDEN KOOI

De 23-jarige Lieke heeft gisterenavond als nieuwe Miljonair De Gouden Kooi betreden. Zij is geen onbekende voor de andere bewoners van de luxueuze villa. Eerder was Lieke in de De Gouden Kooi werkzaam als huishoudster maar twee weken geleden werd zij uit die functie ontslagen. Nu is ze terug om te blijven. De mooie blondine: "Ik beleef het avontuur in De Gouden Kooi als een sprookje. Van schoonmaakster tot Miljonair, het is een droom die nu werkelijkheid kan worden."

Tijdens de periode dat ze werkzaam was in de villa heeft de blonde schone een intieme relatie opgebouwd met Miljonair Huub, met wie ze zelfs een keer het bed deelde. De relatie bekoelde echter toen bleek dat Huub na hun samenzijn intieme relaties met andere vrouwen bleef onderhouden. Hoe zal hij reageren op haar entree?

Met de komst van Lieke is de plek van de vorige week vertrokken Sylvia ingevuld en leven er acht Miljonairs in de Villa. Momenteel staat nog 1 bed leeg maar gedurende het eerste jaar van het programma kan deze plek ieder moment worden ingevuld door een nieuwe Miljonair.

Tien
Televisiezender Tien maakt deel uit van Talpa TV, onderdeel van Talpa Media Holding. Tien is in augustus 2005 begonnen met uitzenden, toen nog onder de naam Talpa. Tien is een moderne en vooruitstrevende zender met voornamelijk Nederlands product die zich onderscheidt met veel kwalitatief hoogwaardige amusementsprogramma's, dramaseries en topvoetbal. Dankzij tal van crossmediale activiteiten geeft Tien een extra dimensie aan televisie als medium.

Ingezonden persbericht