Ingezonden persbericht


A1 Team Nederland en A1GP Zandvoort in de prijzen tijdens A1GP gala

Tijdens de feestelijke afsluiting van het tweede A1GP seizoen, afgelopen maandag in de Royal Courts of Justice in Londen, heeft A1 Team Nederland de awards voor de meest spectaculaire inhaalactie en de meest toegewijde fans in ontvangst mogen nemen. Circuit Park Zandvoort ontving als gastheer van de A1GP Zandvoort de award voor het beste evenement van afgelopen seizoen.

Met de deelnemende teams van dit seizoen en de gehele A1GP organisatie werd het seizoen in stijl afgesloten in de voor de gelegenheid tot dinerzaal omgetoverde majestueuze koninklijke rechtbank in het centrum van de Engelse hoofdstad.

Michael Schumacher was aanwezig om de World Cup uit te reiken aan zijn landgenoten Nico Hülkenberg en Willy Weber. A1 Team Nederland ontving vervolgens de award voor meest toegewijde fans. Hiervoor kon via de A1GP Fanzone gestemd worden en ondanks een felle strijd tot op het laatst met A1 Team Maleisië wist A1 Team Nederland voor het tweede jaar deze prijs te pakken, waarvoor dank aan alle fans die ons team gesteund hebben.

De de prijs voor de meest spectaculaire inhaalactie van het seizoen ging naar Jeroen Bleekemolen. De A1 Team Nederland coureur kreeg deze uit handen van Emmerson Fittipaldi. Het ging natuurlijk om de moedige actie voor eigen publiek buitenom in de Tarzanbocht waar Jeroen het Zandvoortse publiek mee in extase bracht tijdens de A1GP Zandvoort, temeer omdat Bleekemolen dat maar liefst drie keer deed tijdens die race, zowel onder natte als droge omstandigheden. Ook deze award won A1 Team Nederland voor de tweede maal op rij nadat Jos Verstappen deze vorig jaar al had bemachtigt voor zijn actie op de stratenrace in Durban.

Ook de A1GP Zandvoort viel geheel terecht in de prijzen als beste evenement van dit seizoen. De weergaloze seizoensopener werd tijdens de overige 10 races niet meer geëvenaard qua sfeer, spektakel en bezoekersaantallen. Inmiddels is de kaartverkoop voor de A1GP Zandvoort 2007 al weer begonnen en al op de eerste dag zijn er via www.A1GP.com al ruim 15.000 kaarten verkocht.

A1 Team Nederland gaat zich nu voorbereiden op seizoen 3 van A1GP World Cup of Motorsport welke wederom op 30 september op Circuit Park Zandvoort begint. In de zomermaanden zijn een aantal demonstraties gepland en een test op Silverstone, daarnaast loopt momenteel de ontwerp wedstrijd voor de A1GP auto en de overalls van volgend jaar waar inmiddels al maar dan 200 ontwerpen voor zijn ingeleverd.

Bezoek voor rechtenvrij beeldmateriaal www.A1teamnedfoto.nl

Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@A1teamned.com