Mobistar


Mobistar bundelt als eerste operator mobiel en vast bellen voor de professionele markt

Datum: 03 mei 2007 Categorie: Algemeen

Brussel, 3 mei 2007 - Mobistar lanceert als eerste operator een tariefplan voor de professionele markt waarin mobiele en vaste telefonie gecombineerd worden. One

Office Voice Pack is een flexibele telefonieformule voor kmo's en zelfstandigen. Door vast en mobiel te bundelen, kan Mobistar een voordeliger tarief per minuut, gratis

gesprekken tussen werknemers en een efficiënt beheer om oproepen door te schakelen aanbieden. De klant bespaart hiermee tot 25 % op zijn telecomfactuur.

Zowel vaste lijnen als mobiele telefonie zijn een noodzaak voor zelfstandigen en kleine bedrijven. Controle over het telecombudget, voordelige tarieven en administratieve

convergentie zijn dan ook belangrijke elementen in de keuze van een telecomoperator. One Office Voice Pack is een innoverend competitief aanbod met zes verschillende formules dat op deze situatie inspeelt en een maximaal gebruikscomfort en efficiëntie voor de klant oplevert.

One Office Voice Pack biedt volgende voordelen:


- Met één tariefplan voor vaste en mobiele telefonie wordt bellen niet alleen goedkoper, maar ook efficiënter. Mobistar hanteert het principe van volumekorting: hoe meer men belt (vast + mobiel), hoe minder men betaalt per minuut.


- Collega's sms'en en bellen gratis naar elkaar binnen alle vestigingen van het bedrijf, zowel met een gsm als met een vast toestel. De klant betaalt dus enkel nog voor externe en internationale telefonie.


- Bellen naar een mobiel nummer is even voordelig met een vast toestel als met een gsm.


- De klant is voortdurend bereikbaar: oproepen die op kantoor op vaste lijnen toekomen, worden gratis doorgeschakeld naar een gsm.


- Op administratief vlak wordt alles eenvoudiger: één contract, één factuur en één klantendienst voor vaste en mobiele diensten.

Om een One Office Voice Pack-contract af te sluiten heeft de klant minimum twee gsm's en één vaste lijn nodig. Bestaande nummers van vaste lijnen en gsm's kunnen gratis behouden worden. Op elke simkaart zijn de professionele diensten Pro Voicemail, second call, world roaming, call transfer, call barring en conference call gratis. De klant betaalt een abonnement per simkaart en een minimum facturatiebedrag om nationaal te bellen en te sms'en. Voor het abonnement van de vaste lijn ontvangt de klant een factuur van Belgacom. De communicaties verlopen allemaal via het Mobistar-netwerk. Voor meer details over de prijzen surf naar www.mobistar.be en klik op Bedrijven.