Mijnautoreparatie.nl brengt reparatie en onderhoud bij elkaar

HUIZEN, 20070503 -- Consumenten kunnen vanaf vandaag reparaties en onderhoudsbeurten van hun auto aanbieden op www.mijnautoreparatie.nl. Vervolgens kunnen garagehouders bieden op de advertenties. De website biedt consumenten een heel nieuw platform om te shoppen in het enorme aanbod van garages en een weloverwogen keuze te maken.


Lakschades, carrosserieschades, motorschades, aandrijflijnen, uitlaten, banden of onderhoud: steeds vaker vergelijken consumenten meerdere aanbiedingen voor zij hun auto naar de garage brengen. Niet onverstandig, want de prijzen voor reparaties of onderhoud lopen soms behoorlijk uiteen. Helaas kost het bellen naar verschillende garages veel tijd en kan niet elke reparatie lang wachten. Bovendien kunnen veel eigenaren niet te lang zonder hun auto.

Bieden op rubrieksadvertenties
Op de website mijnautoreparatie.nl kunnen consumenten tegen betaling een rubrieksadvertentie plaatsen met daarin merk en type van de auto en het soort reparatie of onderhoudsbeurt die zij verlangen. "De kracht van deze website is de eenvoud", vertelt Sales Manager Arjan Bonefaas van mijnautoreparatie.nl. "Het is vaak een heel gedoe om allerlei garages te bellen of erlangs te gaan en de verschillende aanbiedingen te vergelijken. Daarom gaan de meeste mensen nog steeds naar hun vaste adres en betalen zij teveel. Op mijnautoreparatie.nl kunnen onderhoudsbedrijven gratis reageren op advertenties. Zo weten consumenten zeker dat zij een helder en eerlijk aanbod krijgen en niet van de meest betalende adverteerder."

Gemakkelijk aanbieders vergelijken
De voordelen voor beide partijen zijn legio. De consument kan via dit systeem voor een luttel bedrag snel verschillende aanbieders vergelijken. Ook voor garagehouders biedt de website kansen. Zij boren een extra inkomstenbron aan zonder dat zij daarvoor hoeven te investeren. Bonefaas: "Tenslotte hopen we met deze site bij te dragen aan het transparanter maken van de automarkt. Dat komt ook ten goede aan het imago van de branche."



Ingezonden persbericht