Ingezonden persbericht

PERSBERICHT CULTUUR/MEDIA/RTV

Donderdag 3 mei - 19.15 uur

Bekendste festival van Nederland in mei centraal in LiveXS Popmagazine, LiveXS Website en op LiveXS Digitaal

Pinkpop Magazine 2007 nu in LiveXS Digitaal

Exact 22 dagen voor de aftrap van Pinkpop 2007 is vanavond, op donderdagavond 3 mei, het officiële Pinkpop Magazine 2007 via www.livexsdigitaal.nl beschikbaar gekomen. Op woensdag 9 mei brengt LiveXS Popmagazine als Pinkpop-mediapartner voor de derde maal ook de papieren versie van het Pinkpop Magazine uit.

De 44-pagina's tellende uitgave is nu al wereldwijd online te lezen, maar komt vanaf woensdag ook in een oplage van 150.000 exemplaren gratis beschikbaar bij alle LiveXS-verdeelpunten waaronder ruim 400 bekende poppodia, platenspeciaalzaken en muziekcafé's in Nederland en Vlaanderen en op alle Ticket Service Nederland en Free Record Shop-voorverkooppunten.

Op dinsdagochtend 8 mei voegt LiveXS eerst nog een speciale vier-pagina's tellende insert bij de gehele oplage van ochtendkrant Metro. Hierin staat uiteraard het allerlaatste nieuws over de 38e editie van Pinkpop. De LiveXS-editie van Mei is ook al een heus Pinkpop-themanummer en staat deze maand bol van aandacht rondom het bekendste festival van Nederland. LiveXS heeft bijvoorbeeld exclusieve interviews met Arctic Monkeys en Within Temptation. Bovendien maakt de LiveXS-lezer kans op één van de tien passepartouts voor Pinkpop 2007.

Op het Pinkpop-festivalterrein kunnen bezoekers bij LiveXS het gratis verkrijgbare en handzame blokkenschema afhalen waarin alle tussenliggende acts op de juiste tijd staan afgedrukt. De splinternieuwe LiveXS voor de maand Juni en de door LiveXS vervaardigde officiële Bospop-gids 2007 zijn beide voor het eerst exclusief verkrijgbaar op de Pinkpop-camping. Pinkpop 2007 start op zaterdag 26 mei met het optreden van Nu of Nooit-winnaar Viberider en loopt door tot het slotoptreden van The Smashing Pumpkins op maandag 28 mei.

Lees het officiële LiveXS Pinkpop Magazine 2007 nu via www.livexsdigitaal.nl
Meer informatie over Pinkpop 2007 is uiteraard ook te lezen op www.pinkpop.nl

http://www.livexsdigitaal.nl | http://www.livexs.nl

--