Fannie Mae bereidt een Benchmark REMIC(TM)-emissie voor


03.05.2007 / 20:44 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Fannie mae

Fannie mae

Fannie Mae bereidt een Benchmark REMIC(TM)-emissie voor

WASHINGTON, May 3 /PRNewswire/ --

Fannie Mae (NYSE: FNM) heeft vandaag aangekondigd voornemens te zijn om de koers van een Benchmark REMIC(TM)-emissie vast te stellen in de week van 7 mei 2007. Citigroup Global Markets Inc., J.P. Morgan Securities Inc. en UBS Securities LLC zullen de gezamenlijke hoofdbeheerders zijn.

Benchmark REMIC-emissies zijn hypotheekgerelateerde effecten uit diverse categorieën met uitgebreide kenmerken qua structuur, koerstransparantie en liquiditeit voor beleggers in vastrentende effecten. Deze effecten zijn doorgaans gewaarborgd door pools van vastrentende, hypotheekgedekte effecten van hypotheekleningen verstrekt door Fannie Mae voor eengezinswoningen met eerste pandrecht en omvatten een grote GMC-emissie (Guaranteed Maturity Class, gegarandeerd tot aan de vervaldatum) met vastgestelde vervaldatum. De GMC wordt ter beurze aangeboden via een traditioneel garantiesyndicaat. Zie voor meer info over Fannie Mae Benchmark REMICs www.fanniemae.com.

Dit persbericht vormt geen aanbod om effecten van Fannie Mae te verkopen en is ook geen verzoek tot een aanbod om deze effecten te kopen. Niets in dit persbericht mag worden opgevat als een advies over de voordelen om een bepaalde belegging te kopen of te verkopen. Een beslissing tot aankoop van de effecten die hier worden vermeld, dient uitsluitend te worden genomen op basis van de betreffende emissiedocumenten. Men mag daarbij niet vertrouwen op de volledigheid of juistheid van de informatie die in dit persbericht wordt gegeven.

U moet de aard van de effecten en het mogelijke risico voor u volledig begrijpen voordat u effecten verhandelt. U moet weten of de effecten geschikt zijn voor u in de context van uw persoonlijke situatie en financiële toestand. Vraag advies aan een voldoende deskundige financiële adviseur indien u twijfels hebt.

Benchmark REMICs is een handelsmerk van Fannie Mae. Gebruik van dit merk zonder toestemming is verboden.

Website: www.fanniemae.com

Contact:

Dana Rucker van Fannie Mae, +1-202-752-6361