Tivoli Utrecht
030 - 231 14 91 of check www.tivoli.nl

Nieuwsbrief donderdag 3 mei 2007

Dit is de nieuwsbrief van Tivoli.
Vragen over het onderstaande? Mail naar info@tivoli.nl, bel met 0900 235 84 86 (0900 beltivoli) of check www.tivoli.nl

INHOUD

1. Nieuwe shows o.a. MORGAN HERITAGE, HAYSEED DIXIE en DAS EFX
2. Nieuwe supports o.a. NINA KINERT
3. Bevrijdingsfestival Utrecht
4. PIEKENDISCO'S
5. Youtube van de week: THE LEMONHEADS
6. Tivoli tipt: C64 ORCHESTRA PLAYS COMMODORE 64-TUNES
7. Win kaarten voor TOM McRAE
8. Deze week o.a. TOM McRAE, NORMAAL en CEPHALIC CARNAGE
9. Wijzig zelf je abonnement

1. NIEUWE SHOWS o.a. MORGAN HERITAGE, HAYSEED DIXIE en DAS EFX

vr 25 mei 90's NOW
>

za 26 mei PUPPYCLUB
>

za 2 jun BLUE NOTE TRIP
>

za 9 juni DAS EFX
>

di 12 juni HAYSEED DIXIE
>

wo 27 juni MORGAN HERITAGE
>

>

2. NIEUWE SUPPORTS o.a. NINA KINERT

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is de support bij Tom McRae niet Steve Reynolds, maar Kevin Devine. Hij zal openen aanstaande dinsdag 8 mei.
Verder is Nina Kinert toegevoegd als het support van Ane Brun & The DMF String Quintet op 21 juni.

3. BEVRIJDINGSFESTIVAL UTRECHT

Aanstaande zaterdag 5 mei vindt het jaarlijkse bevrijdinsfestival plaats in Park Transwijk. Ook dit jaar is het muzikale aanbod niet gering. Even wat namen op een rijtje: Racoon, Ziggi, Zuco 103, Alamo Race Track, Stropstrikkers en La Melodia.
Kijk hier voor het volledige programma van het festival.

Tivoli presenteert overigens het optreden van Jiggy Djé op het Utrecht Podium. Deze Amersfoortse rapper, brak in 2006 door met zijn solo-album en trad al meerdere keren op in Utrecht. En nu dus op het Utrecht podium van het Bevrijdingsfestival. Dj Maestro die dit zelfde podium afsluit vanaf 23.00 uur, vervolgt zijn draaikunsten een uur later in Tivoli Oudegracht op Blue Note Trip.

4. PIEKENDISCO'S

De zomer is eigenlijk al vollop begonnen, dus is het hoogste tijd voor Tivoli's beruchte Piekendisco's! Aankomende twee vrijdagen, dus 4 en 11 mei, is er weer een Piekendisco in Tivoli Oudegracht. Dj Arnold (van o.a. Noodlanding Paradiso) draait de leukste popplaatjes waar je niet op stil kan blijven staan. Gewoon lekker dansen dus de hele nacht door en dat allemaal maar voor één piek...nou ja een eurotje dan.

vr 4 + 11 mei PIEKENDISCO
>

5. YOUTUBE VAN DE WEEK: THE LEMONHEADS

>

>

6. TIVOLI TIPT: C64 ORCHESTRA

Na het succesvolle evenement 'Games in Concert' dat plaatsvond op 26 november 2006 in Vredenburg, staat er op 16 mei a.s. weer een 'Computerconcert' gepland! In dit geval zal een klassiek orkest de gamemuziek van de bekende Commodore 64 spelen. Twaalf leden van het Amsterdamse Ricciotti Ensemble (voor deze gelegenheid dus omgedoopt tot het C64 Orchestra) brengen onder leiding van dirigent Bas Wiegers dé gamemuziek van de jaren 80 live op het podium. Dit optreden van het C64 Orchestra wordt begeleidt door de speciaal gemaakte videoanimaties van the C-men, gebaseerd op de originele computerbeelden van de bij de nummers horende spellen.

Check hier de C64 ORCHESTRA MYSPACE

wo 16 mei C64 ORCHESTRA
in MC Vredenburg

7. WIN VRIJKAARTEN VOOR TOM McRAE

>
Maak kans op 2x2 vrijkaarten voor het optreden van Tom McRae a.s. dinsdag. Stuur een mailtje naar win@tivoli.nl met daarin het antwoord op de volgende vraag: Waarvan is Tom McRae koning?

di 8 mei TOM MCRAE
>

8. DEZE WEEK o.a. TOM MCRAE, NORMAAL en CEPHALIC CARNAGE

do 3 mei POP-O-MATIC met DJ St. Paul
>

vr 4 mei PIEKENDISCO
>

vr 4 mei CEPHALIC CARNAGE
>

za 5 mei BLUE NOTE TRIP
>

za 5 mei LuX
>

di 8 mei TOM MCRAE
>

>

do 10 mei NORMAAL
>

do 10 mei POP-O-MATIC met DJ St. Paul
>

9. WIJZIG ZELF JE ABONNEMENT

Je kunt de gegevens waarmee je bent geabonneerd zelf wijzigen via de link onderaan de nieuwe nieuwsbrief. Omdat hiervoor een wachtwoord nodig is, moet je de eerste keer klikken op de link "wachtwoord vergeten?" Je kunt dan een tijdelijk wachtwoord laten sturen naar het e-mail adres waarmee je bent geabonneerd. Met dit tijdelijk wachtwoord kun je vervolgens inloggen en je gegevens wijzigen. Je kunt een wachtwoord naar eigen voorkeur opgeven, en daarnaast ook je naam, woonplaats, geboortedatum en geslacht. De gegevens die je hier invoert worden uitsluitend gebruikt voor de tivoli-nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Als in de toekomst je e-mail adres verandert, dan kun je de gegevens dus zelf aanpassen.

Klik HIER om je abonnement op te zeggen of om je instellingen te wijzigen.