eTender gaat de strijd aan met `oude' reserveringsboek van de horeca


Het reserveringssysteem van eTender, ReserveringsManager 3.0, een versie die `het oude boek' moet doen vergeten

AMSTERDAM, 20070503 -- Elke horecagelegenheid heeft een eigen idee en specifieke werkwijze ontwikkeld op papier, en daar zit meestal heel wat jaren denkwerk en ervaring in. Met ReserveringsManager 3.0 is een mijlpaal bereikt. Met dit moderne digitale reserveringsboek kan elk restaurant op haar eigen manier blijven werken. Na het systeem te hebben ontwikkeld voor een aantal specifieke restaurants in Amsterdam in 2004, is er de jaren daarna vooral de dialoog opgezocht met restaurateurs. Op Horecava2007 hebben honderden gesprekken met restaurateurs gezorgd voor de juiste details en het vertrouwen in dit gebruiksvriendelijke horecaproduct

Elke horecagelegenheid heeft een eigen idee en specifieke werkwijze ontwikkeld op papier, op basis van jaren denkwerk en ervaring. Toch zijn de agenda's of losse blaadjes niet het ingewikkeldst. De moeilijkheid zit in de planning; de beschikbaarheid, het kunnen blijven schuiven met tafels, pasanten een tafel kunnen aanbieden en het tijdrovende werk van email beantwoorden en plaatsen binnen het bezettingsoverzicht.

De eenvoud en het gemak van het papieren reserveringsboek die de horeca nu gebruiken blijft dus één van de speerpunten van het systeem van eTender. Het balanceren tussen meerdere functies en de eenvoud van reserveringen beheren is een continue vraag die alleen door restaurateurs beantwoordt kan worden. Software technisch kan tegenwoordig alles. In de praktijk gebruikt men deze technische hoogstandjes echter nauwelijks.
`Ze zijn natuurlijk noodzakelijk om veelzijdig te blijven en aan elke wens te voldoen, maar de basis is en blijft gemak.'

Met ReserveringsManager 3.0 is er een mijlpaal bereikt. Met dit moderne reserveringsboek kan elk restaurant op haar eigen manier blijven werken. Puur door overzicht en gemak.
Dus meer tijd voor waar het echt om gaat, de gasten herkennen en het hen aangenaam maken met lekker eten en drinken.

Voor meer informatie: www.eTender.nl





eTender