Millenaar begint APK keuringsstation in Wijchen


Nieuw concept voor deze regio

WIJCHEN, 20070503 -- Sinds 1 maart is de in Odiliapeel geboren en in Mill woonachtige Jeroen van Tiel eigenaar van een APK keuringsstation in Wijchen. "Voor het concept van mijn bedrijf is Wijchen een prima locatie," aldus van Tiel. Op zaterdag 12 mei zal burgemeester Noordewier van de gemeente Wijchen om 16.00 uur het pand aan Industriepark 5c officieel openen.

De 36 jarige Jeroen van Tiel uit Mill was de laatste 8 jaar als APK keurmeester werkzaam bij een bedrijf in Uden. "Zelfstandig ondernemer zijn was altijd al een droom," verteld de erkende APK keurmeester. "Ik ontdekte dat in de regio Wijchen een concept als dit nog niet bestond en dacht dan is het nu of nooit." Samen met zijn echtgenote Annemarie is hij sinds 1 maart al actief in Wijchen en de reacties zijn erg positief. "Vooral doordat men door onze werkwijze snel geholpen kan worden zijn klanten tevreden en enthousiast."

De werkwijze waar Jeroen het over heeft is eenvoudig en klantvriendelijk. Jeroen vervolgt: "Wij zijn alleen een APK keuringsstation en repareren dus niets. Daardoor zijn wij onafhankelijk en bieden wij een eerlijk en opjectief keuringsraport. Men hoeft geen afspraak te maken en als er geen wachtenden zijn staat men binnen 15 minuten weer buiten." Mochten er toch wachtenden zijn, dan is er een koffiebar met zelfs een speelhoek voor kinderen. "Deze wordt beheerd door mijn vrouw en zij doet ook de administratie," vertelt Jeroen.

Zaterdag 12 mei zal het APK keuringsstation aan het Industriepark 5C (zijstraat van de Nieuweweg t) in Wijchen officieel geopend worden. Dit door burgemeester Noordewier. Voor kinderen staat er een springkussen en zijn er diverse verrassingen.





Mosstime media en tekstservice