Wallaboo introduceert trendy babydekens


Een baby Wallabee zit warm, veilig en vertrouwd in de buidel bij zijn moeder

UTRECHT, 20070503 -- Het Nederlandse bedrijf Wallaboo introduceert een nieuwe collectie babydekens, gemaakt van zeer hoogkwalitatief microfiber suède en afgewerkt met 100% katoenen badstof. Microfiber suède ziet eruit als superzacht suède. In tegenstelling tot echt suède is microfiber suède gemaakt van 100% polyester waardoor het gemakkelijk in het gebruik is en ook wasbaar.

Voor thuis en onderweg
"Mooi en bijzonder zijn ze, de baby dekens van Wallaboo. Niet alleen vanwege het gebruik van opvallende materialen, maar ze creëren een warme en geborgen omgeving, thuis en onderweg", zegt José Kok van Wallaboo. De Wallabee, een kleine Australische kangaroo was de aanleiding voor de naam Wallaboo. Een baby Wallabee zit warm, veilig en vertrouwd in de buidel bij zijn moeder. Bij het ontwikkelen van de baby deken hadden de ontwerpers van Wallaboo dit beeld voor ogen.

Traditionele waarden herleven
José Kok: "In elke cultuur in de wereld wikkelen ouders hun baby in een deken of doek om het warm te houden en de baby een gevoel van geborgenheid te geven. Vooral pasgeboren baby's vinden het heerlijk om in een deken gewikkeld te worden zodat ze zich beschermd en veilig voelen". Met de collectie babydekens sluit Wallaboo aan bij de hernieuwde aandacht voor de traditionele waarden als rust en regelmaat.

Zachte kleuren en natuurlijk design
De babydeken is gemaakt voor het superzacht inwikkelen van een baby, als vertrouwde reisdeken in de draagbare autostoel, of als zachte badcape. Naast babydekens heeft Wallaboo ook luiertassen en voetenzakken De collectie dekens is beschikbaar in 4 zachte kleuren: sweet pink, lime green, soft blue en chocolat brown. De prijs is ¤ 49,00. De babydekens zijn gemaakt van microfiber suède met 100% katoenen badstof aan de binnenkant en zijn wasbaar op 30 graden. Voor meer informatie www.wallaboo.com.





Wallaboo BV