Gemeente Oirschot

Aanleg fietsoversteekplaats Kempenweg

Vrijdag 4 mei wordt gestart met de aanleg van een fietsoversteekplaats op de Kempenweg. Deze oversteekplaats komt te liggen ter hoogte van de Kempenhorst en wordt voorzien van verkeerslichten. Ook wordt het pad onderlangs de Kempenweg (langs het gebouw van de scouting) verhard en voorzien van verlichting. Op het kruispunt Eindhovensedijk Koolmond wordt een verkeersplateau aangelegd. Tijdens deze werkzaamheden moet het verkeer rekening houden met omleidingen.

Deze maatregelen worden uitgevoerd om de verkeersveiligheid op de schoolroute tussen de Kempenhorst en Best en tussen de Kempenhorst en sporthal De Kemmer te verbeteren.

Omleidingen

Op vrijdag 4 mei tussen 09.30 en 15.30 uur en van maandag 7 mei tot en met vrijdag 11 mei is de Kempenweg tussen Moorland en het Slingerbos in één richting afgesloten voor alle verkeer. Verkeer vanuit Oirschot naar de A58 wordt omgeleid via Moorland en de Beerschotseweg. Verkeer vanaf de A58 naar Oirschot kan wel gebruik maken van de Kempenweg. De BP-pomp blijft bereikbaar uit zuidelijke richting.

Van maandag 21 mei tot en met vrijdag 25 mei zal de Eindhovensedijk in beide richtingen zijn afgesloten. Verkeer van en naar Eindhoven wordt omgeleid via de A58. Bestemmingsverkeer wordt omgeleid via de route Bestseweg Heersdijk Kriekampen. Dit verkeer kan ook gebruikmaken van de route Moorland Rijt Bloemendaal. Ook de (sport)voorzieningen in de Kemmer zijn te bereiken via deze routes.

Heeft u nog vragen?

Voor inhoudelijke vragen over de maatregelen kunt u contact opnemen met Hans van Doormaal van de gemeente Oirschot. Deze is van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur te bereiken op telefoonnummer 0499 583 333.

Voor vragen over de uitvoering en voortgang van de werkzaamheden kunt u terecht bij de toezichthouder Freek Alberink van Royal Haskoning, telefoonnummer 06 10 72 95 03.

Het plan is in te zien bij de balie in het gemeentehuis.

Aanleg fietsoversteekplaats Kempenweg