02.05.2007 / 18:36 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Mypopcorn b.v

Mypopcorn b.v

MyPopcorn.nl nodigt hierbij de pers uit op 4 mei bij de officiele launch van de webcommunity MyPopcorn.nl in het Olympisch stadion VAKZUID!


---
De officiele launch van de webcommunity MyPopcorn.nl

Popcorn is binnen een jaar uitgegroeid tot de grootste hype onder de jongeren in Amsterdam en omstreken. Popcorn, het evenement dat gericht is op 16+ jongeren, heeft een eigen webcommunity opgezet en viert de lancering hiervan gezamenlijk met haar leden in Vakzuid!

Popcorn
Slechts een klein jaar geleden begon MyPopcorn entertainment en nu komt er in elf maanden tijd al het 11e feest! Dit is dan ook gelijk de officiële launch edition van de eigen webcommunity MyPopcorn.nl en dit wordt gevierd met de leden!

MyPopcorn.nl
MyPopcorn.nl is de profielensite van het feest Popcorn. Op de site kun je vrienden tegen komen en aanspreken die je kent van de Popcorn feesten, zoals ook de Popcorngirls & boys en de DJ's! Op elke editie worden speciale foto's van de feestgangers gemaakt door de fotograaf Remy die ook o.a fotos maakt voor Life&Cooking op RTL 4. Deze foto's zijn op de site te bewonderen en kun je linken aan jouw profiel. Op de site is er een uitgaansagenda voor 16+ feesten waardoor de doelgroep niet het hele internet hoeft af te speuren op zoek naar deze feesten. Daarnaast kun je hier je eigen blog bijhouden, foto's uploaden, feesten op jouw agenda zetten, actief deelnemen aan het forum en nog veel meer andere leuke dingen!

Popcorn formule
De meeste evenementen van tegenwoordig zijn gericht op een doelgroep van 18/21 tot 35 jaar, waardoor een belangrijke doelgroep achterblijft. Popcorn vergeet deze doelgroep echter niet en zorgt ervoor dat ook de jongeren zich 'classy' kunnen vermaken op het uitgaansgebied!
Popcorn biedt de jongeren een speciale uitgaansavond aan door ze toegang te verlenen tot de meeste exclusieve clubs van Nederland, hier zorgt Popcorn voor een aanbod van lekkere muziek, Popcorn Boys & Girls en is er op elke editie wel iets speciaals!

Locaties
Om de jongeren voor te bereiden op de toekomst kunnen ze alvast een kijkje nemen op locaties waar ze normaal gesproken niet kunnen komen of toegelaten worden. Zo is Popcorn al uitverkocht geweest in de grootste clubs van Amsterdam, waar de leeftijd normaal 18+ of 21+ is, zoals de Escape, Jimmy Woo, Zebra Lounge, Suzy Wong en club More. Popcorn is ook al landelijk aan het uitbreiden richting Haarlem, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Hier worden in de toekomst nog meerdere edities gehouden.

Bezoekers
Dat Popcorn een hip jongeren evenement is bewijst ze met haar bezoekers. Behalve dat het merendeel van de bezoekers uit Amstelveen, Haarlem en Amsterdam oud Zuid komen heeft Popcorn ook zonen en dochters van BNers en opkomende BNers als bezoekers. Vaste bezoekers van Popcorn zijn o.a Roosje Kuizenga, Melody Klaver, Reinout van Scholten Aschat, Joey en Marly van der Velden, Lola Brood en Ruud Feltkamp. En deze worden verwacht op 4 mei! Ook de internationale filmster Emma Watson (Hermelien uit Harry Potter) bezocht Popcorn tijdens de Escape editie afgelopen Oktober.

Website Launch edition 4 mei Vakzuid
Op 4 mei zal van 23:00 tot 03:00 de opkomende DJ Must C draaien ondersteund door MC Iceman. Zoals zijn naam al weergeeft mag je een optreden Must C niet missen. Optredens in o.a. Jimmy Woo, Vuong en natuurlijk de POPCORN evenementen hebben ervoor gezorgd dat deze jonge dj een must is voor een geslaagd feest. De live saxofonist Saxy Mr. S en de vocaliste Karlijn zullen in combinatie met de DJ en MC er een exclusief en spectaculair optreden van maken!

Locatie: Vakzuid
Plaats: Amsterdam
Datum: 04 May 2007
Tijd: 23.00-3.00 uur
Prijs: présale euro 10,- / door euro 12,50
Lineup: DJ's: Must C // MC Iceman
Website: www.MyPopcorn.nl

Volgende edities
Deze zomer zijn er weer nieuwe edities van Popcorn, zo zal Popcorn in de maanden juli en augustus ook afreizen naar het strand Bloemendaal aan Zee en Scheveningen. De eerst volgende editie zal op 29 juni in Haarlem zijn in het Patronaat.


---