Nederlandse Tafeltennisbond


Finales Nationale JeugdMeerkampen.

03-05-2007

Deze finales zijn gepland in het weekend van 2 en 3 juni 2007.

Voor de derde maal in successie worden de 2-daagse NJM-Finales in Panningen gespeeld. Deze keer in de Bouwcoachhallen aan de Wilhelminastraat 44. Een bijzonder evenement waar in alle 8 categorieën in twaalfkampen de sportieve strijd wordt aangegaan. Voor het boekje, dat de spelers en coaches bij aanvang krijgen uitgereikt worden inmiddels de meer of minder relevante gegevens verzameld.
Wij hebben niet alle wijsheid in pacht en willen graag gevarieerde informatie opnemen. Er is nog enige ruimte beschikbaar en we vragen daarvoor graag enige respons van deelnemers, ouders en begeleiders. Wie vindt het leuk om iets te vertellen over de ervaringen in de voorgaande jaren? Of, hoe voelt het om na een jaar verschillende ronden spelen, uiteindelijk tot deze finale te zijn doorgedrongen? En hoe kijk je daar als ouder tegenaan? Of wat zou je graag veranderd zien? En wil je daar dan de mening van anderen over peilen? Hoe bereidt een speler zich voor op dit toernooi? Wie staat er ook alweer s'morgens om 6 uur op voor een training in de garage? En wie wordt dan als vader wakker gemaakt om als sparringpartner te fungeren? Wie vertelt een anekdote? Of wie wil ergens iets over zeggen of heeft een vraag?

Kortom, wie gebruikt deze kans om mee te praten over de NJM? Afhankelijk van het aantal inzendingen wordt alles in het boekje opgenomen of wordt een compilatie gemaakt.
Graag een mailtje naar ctw@nttb.nl voor 16 mei. Zet er svp bij of je naam genoemd mag worden of dat je anoniem geciteerd wilt worden.
Alvast bedankt.