AutoRai

De Daihatsu Materia Experience: 24-uursproefrit

(5/4/2007)
Daihatsu introduceert de Materia Experience bij de dealer â een testrit van 24 uur met de Daihatsu Materia. De Materia Experience biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om niet alleen een proefrit te maken met Daihatsuâs meest in het oog springende model, maar ook de positieve reacties van medeweggebruikers, buren en vrienden te ervaren.

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen, in combinatie met een offerte, in de maanden mei tot en met juli gebruik maken van de Materia Experience. Na de 24-uursproefrit krijgt iedere klant een opblaasbaar âzomersâ zwembad in de vorm van de Daihatsu Materia cadeau.

Het eigenzinnige ontwerp van de Daihatsu Materia weet een sterke aantrekkingskracht uit te oefenen op een uiteenlopende groep mensen. De Materia heeft echter niet alleen een opvallende vormgeving, maar is praktisch ook breed inzetbaar. De auto kenmerkt zich door een riante binnenruimte en een uiterst functioneel interieur. De carrosserie is echter compact. Vanwege deze verrassende combinatie van eigenschappen, ontvangen eigenaren van een Materia zeer veel positieve reacties. De Materia is in Japan en Amerika al een groot succes. Met de Materia Experience kan iedere geïnteresseerde klant zelf ervaren waarom dit zo is.