Gemeente Barneveld


Digitale inzage inspraakplan Jan de Jagerweg en omgeving

Afbeelding bij bericht

Vanaf 4 mei tot en met 14 juni ligt het inspraakplan voor het bestemmingsplan Jan de Jagerweg en omgeving ter inzage in het kader van de inspraak. Dit plan is het eerste bestemmingsplan dat via de gemeentelijke website digitaal raadpleegbaar is. Het inspraakplan voor het bestemmingsplan Jan de Jagerweg is een pilot-plan in het kader van DURP, het digitaal uitwisselbaar maken van ruimtelijke processen zoals bestemmingsplanprocedures.

Het bestemmingsplan Jan de Jagerweg en omgeving heeft een conserverend karakter. Inhoudelijk betreft het een actualisering van een deel van het huidige bestemmingsplan Voorthuizen. Nieuwe ontwikkelingen worden met het plan niet mogelijk gemaakt. Het plangebied van het pilotplan, het bestemmingsplan Jan de Jagerweg en omgeving, beslaat een gedeelte van Voorthuizen-oost, omgeving Jan de Jagerweg. Het plangebied wordt globaal begrensd aan de westzijde door de Kievitsstraat, aan de noordzijde door de Apeldoornsestraat en aan de zuidzijde door de Molenweg en de Harremaatweg.

Inzage
Het voorontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien door op onderstaande afbeelding te klikken. U krijgt in een apart venster de kaart van het bestemmingsplan te zien. Rechts van de kaart treft u een uitleg over de basisfuncties van de kaart. Op dit moment wordt nog gewerkt aan een functie voor het zoeken op adres, die in de loop van volgende week beschikbaar zal zijn.

bestemmingsplan

Vanuit dit nieuwe venster is het ook mogelijk, naast het raadplegen van de plankaart, om de toelichting en voorschriften van het bestemmingsplan in te zien.

Ook kunt u rechtstreeks de tekst (toelichting en voorschriften) raadplegen door hier te klikken zonder eerst de plankaart te bekijken.

Inspraak
U kunt door middel van het invullen van een digitaal inspraakformulier op deze site uw inspraakreactie indienen. In de digitale plankaart krijgt u het inspraakformulier naar voren door bovenin het nieuwe venster op het envelopje klikken

Daarnaast ligt het inspraakplan voor het bestemmingsplan Jan de Jagerweg en omgeving tijdens voornoemde periode ook 'gewoon' ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen en Leefomgeving, Raadhuisplein 2, tel. (0342) 495 911. U kunt ook schriftelijk of mondeling uw mening over dit plan geven. Uw schriftelijke reactie kunt u richten aan burgemeester en wethouders. Voor het indienen van een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0342) 495 412. Alle inspraakreacties moeten voor 15 juni 2007 bij de gemeente binnen zijn.
Mutatiedatum 04/05/2007