Persberichten Eemland noord, 10.50 uur

Utrecht, 04-05-2007

Soester mishandeld

SOEST De politie heeft woensdag 2 mei een aangifte van mishandeling opgenomen van een 22-jarige inwoner van Soest.

Het 22-jarige slachtoffer was op maandag 30 april op het feest op het Kerkplein geweest en daar rond middernacht vertrokken. Op weg naar huis kreeg het slachtoffer op de Steenhoffstraat, ter hoogte van het museum Oud Soest een conflict met een onbekende verdachte.

De man gaf de Soester een duw en een aantal klappen en schoppen op het hoofd en tegen het lichaam waardoor hij een hersenkneuzing opliep. Een vriend van het slachtoffer, een eveneens 22-jarige inwoner van Soest, probeerde tussenbeide te komen maar kreeg van de verdachte ook een klap in het gezicht waardoor hij tenval kwam en hoofdletsel opliep. Een 20-jarige vriendin uit Soest kreeg ook nog klappen van de geweldpleger.

De politie stelt een onderzoek in naar de verdachte, waarvan een beknopt signalement bekend is: blank, circa 20 jaar oud, ongeveer 1.90 meter lang en kort blond stekelig haar. De verdachte was mogelijk in het gezelschap van een meisje.

De politie verzoekt eventuele getuigen van dit incident zich te melden bij de politie. U kunt hiervoor bellen met het telefoonnummer 0900-8844 of het anonieme meldingsnummer 0800-7000.