Persberichten Eemland zuid, 10.55 uur

Utrecht, 04-05-2007

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op vrijdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij gedronken had.

Omstreeks 02.50 uur werd een 27-jarige automobilist uit Leusden gecontroleerd op de Hogeweg. De man bleek te veel te hebben gedronken en blies op het bureau 430 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Dreigen met mes

AMERSFOORT- Op donderdagmiddag werd een man aangehouden nadat hij een mes had laten zien.

Omstreeks 13.20 uur kreeg de politie de melding dat er zou worden gevochten op de Havikhorst. Een 36-jarige man uit Amersfoort kreeg te horen van buurtbewoners dat een 46-jarige man uit Rotterdam overlast veroorzaakte op straat. De man ging poolshoogte nemen en begreep dat zijn zoontje ook was lastig gevallen door de Rotterdammer. De 36-jarige man sprak de 46-jarige man hierop aan en de Rotterdammer pakte direct een mes en dreigde hiermee. Agenten werden gewaarschuwd en de geweldpleger werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Lastige klant

AMERSFOORT- Op donderdagavond werd een klant aangehouden omdat hij lastig was.

Omstreeks 18.20 uur kreeg de politie de melding dat een klant zich erg vervelend gedroeg in een horecagelegenheid aan de Hellestraat. De 42-jarige man uit Amersfoort was sterk onder invloed van drank en bezorgde de kastelein en bezoekers overlast. De man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.