Gemeente Boekel


Gevonden en verloren voorwerpen arpil 2007.

In april 2007 zijn de volgende zaken gemeld.

Verloren: blauwe fietstas, goudkleurige Peugeot damesfiets, oude zwarte herenfiets Gazelle, dames (oma) fiets met gele sticker, gouden horloge ketting incl. zilveren horloge met afbeelding ploegende boer met 2 paarden en inscriptie Corry 12½ 1-5-1980.

Gevonden: sleutels (autosleutel Ford en huissleutel) blauw jack, pokémon knuffeltje, sleutels met oranje leeuw.

Gevonden en verloren voorwerpen kunnen bij de gemeente (en niet bij de politie) worden gemeld. Hiervoor kunt u tijdens kantoortijden terecht bij de balie van het gemeentehuis van Boekel. Voor het maken van een telefonische afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 0492-326800. De melder/ vinder krijgt van de gemeente een bewijs van ontvangst Let op: voor het doen van aangiften (verloren waardepapieren zoals een rijbewijs, paspoort of identiteitsbewijs) dient u zich wel bij de politie te melden!

Gevonden (huis)dieren worden door Stichting HoKaZo te Uden opgevangen: Telefoon: 06-53707111. Deze stichting regelt de opvang en de registratie van gevonden en zoekgeraakte (huis)dieren uit Boekel. Voor gevonden en verloren fietsen kunt u terecht bij de gemeentewerf van de gemeente Boekel.