Gemeente Bladel


Oproep sportkampioenen

Dit jaar wordt de kampioenenhuldiging gehouden op vrijdag 8 juni om 19.00 uur in Den Herd te Bladel. Daarom zijn wij op zoek naar alle kampioenen in onze gemeente van het seizoen 2006/2007. Daarvoor hebben wij de verenigingen aangeschreven met het verzoek om de kampioenen aan ons op te geven. Waarschijnlijk worden hiermee niet alle kampioenen bereikt.
Misschien zijn er inwoners van onze gemeente die een kampioenschap hebben behaald, maar niet bij een vereniging (uit onze gemeente) zijn aangesloten. Als u hierover informatie hebt, verzoeken wij u dat vóór 20 mei door te geven aan mevrouw L. van Gestel van de afdeling Welzijn (tel. 361603). Ook voor meer informatie kunt u bij haar terecht.

Criteria voor kampioenenhuldiging
Het gaat om eigen prestaties, geleverd voornamelijk door de mens. Jeugd (jonger dan 18 jaar)
Elk kampioenschap, plaatselijk, regionaal, provinciaal of landelijk, maar ook uitzonderlijke prestaties die niet direct hebben geleid tot een kampioenschap. De gemeente laat het aan de vereniging zelf over om te beoordelen of de prestatie bijzonder is.

Senioren (18 jaar en ouder)
Alleen kampioenschappen van bijzonder niveau (provinciaal of landelijk), maar bijvoorbeeld ook verte-genwoordiging in, deelname aan provinciale of landelijke kampioenschappen, waarbij een aansprekende prestatie is behaald. Kampioenschappen van een senioren-vaandelteam (het 1e elftal) kunnen ook voor huldiging in aanmerking komen, als de vereniging dit op prijs stelt.

---