Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Man aangehouden wegens huiselijk geweld

Publicatiedatum: 4-5-2007 12:47:56

ARNHEM - Een 53-jarige man uit Arnhem is donderdagavond in zijn woonplaats door de politie aangehouden wegens huiselijk geweld. Hij zou zijn 52-jarige vrouw na een ruzie hebben mishandeld. Omstreeks elf uur kreeg de politie een melding binnen dat er in een woning in de wijk Malburgen ruzie zou zijn tussen een man en een vrouw. Toen agenten bij de woning aankwamen troffen zij het ruziënde stel aan. Zij zagen dat de vrouw een bebloede lip en neus had. Toen de agenten de man aanhielden verzette hij zich hierbij hevig. De verdachte zit nog vast op het politiebureau voor nader onderzoek. (07-070001)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Jongens aangehouden na vernieling

Publicatiedatum: 4-5-2007 12:47:39

ARNHEM - De politie heeft donderdagmiddag een twaalfjarige jongen uit Rotterdam en een dertienjarige jongen uit Arnhem aangehouden op verdenking van vernieling. De jongens zouden omstreeks kwart over vier een bewakingscamera hebben vernield bij een sportcomplex in Arnhem-Noord. Medewerkers van dit complex hoorden een harde knal en gingen polshoogte nemen. Zij zagen het tweetal wegrennen. Eén van de twee hebben ze te pakken weten te krijgen en overgedragen aan de politie. De ander is ontkomen, maar werd even later thuis door agenten opgehaald. De jongens zijn na verhoor overgedragen aan hun ouders. Justitie beslist wat er verder met hen gaat gebeuren. (07-069848)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Vrouw gewond bij aanrijding

Publicatiedatum: 4-5-2007 12:47:18

ARNHEM - Een negentienjarige vrouw uit Arnhem is donderdagmiddag in haar woonplaats gewond geraakt bij een aanrijding. De Arnhemse is met nekklachten naar het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem gebracht. Een 49-jarige automobilist uit Ede reed omstreeks kwart voor drie over de over de Schelmseweg, komende uit de richting van de Monnikensteeg. Voor hem in dezelfde richting stond de Arnhemse stil voor een verkeerslicht. De Edenaar kon niet meer op tijd remmen en botste tegen zijn voorgangerster aan. Volgens zijn zeggen was de man verblind door het felle licht aangezien hij net onder een viaduct door was gereden. Er was geen sprake van drankgebruik, aldus de politie. (07-069746)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Agent in vrije tijd houdt jongen aan na kassagreep
Publicatiedatum: 4-5-2007 12:46:53

ARNHEM - Een agent in vrije tijd heeft donderdagavond in Arnhem een negentienjarige jongen uit die stad aangehouden op verdenking van poging tot diefstal. De jongen zou omstreeks kwart over zeven bij een winkel aan de Stedumhof geld uit de kassa hebben willen stelen. Een medewerker had het in de gaten en sloeg de kassalade dicht. De verdachte zette het toen op een lopen. Een agent in vrije tijd was toevallig in de winkel aanwezig en zette de achtervolging in. Hij wist de jongen in de kraag te vatten en heeft hem vervolgens aangehouden. De Arnhemmer zit nog vast op het politiebureau. (07-069905)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---