Senternovem


04-05-2007 | Stimuleringsproject SMEs go Health

EG-Liaison participeert in het Europese project "SMEs go Health". Dit project ondersteunt Midden- en Klein bedrijven, universiteiten en onderzoeksinstellingen om succesvoller deel te kunnen nemen aan het thema 'gezondheid' in het 7e kaderprogramma. De faciliteiten die dit netwerk beschikbaar stelt zijn:

* informatie en advies door het netwerk van National Contact Points uit 30 deelnemende lidstaten of geassocieerde lidstaten.
* het organiseren van nationale en transnationale evenementen en trainingen

* het ondersteunen van partnersearch door het beschikbaar stellen van een profielendatabase die u op onderstaande website kunt raadplegen

* regelmatig verspreiden van nieuwsbrieven met de laatste informatie, tips bij het indienen van voorstellen etc.

Op onze website kunt u ook succesverhalen terugvinden en heeft u de mogelijkheid om een catalogus met alle beschikbare profielen te downloaden. Wilt u ook gebruik maken van deze faciliteiten dan verzoeken wij u vriendelijk om uw profiel in te vullen de website http://www.smesgohealth.org/common/home.asp.

Mocht u meer informatie wensen dan kunt u contact opnemen met: EG-Liaison, Mevr. Sandra de Wild-Chardonnens, tel. 070-3735250, email: s.de.wild@egl.nl