Interactive Brokers Group, Inc. verhoogt formaat en .........


04.05.2007 / 15:50 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Interactive brokers group, inc.

Interactive brokers group, inc.

Interactive Brokers Group, Inc. verhoogt formaat en prijzen van aanvankelijk openbaar aanbod

GREENWICH, Connecticut, May 4 /PRNewswire/ --

Interactive Brokers Group, Inc. (Nasdaq: IBKR) kondigde vandaag een toename aan in het formaat van het aanvankelijk voorgesteld openbaar aanbod van zijn gewone aandelen in klasse A van 34.500.000 aandelen tot 40.000.000 aandelen en verklaarde dat de prijs van haar aanvankelijk openbaar aanbod 30.01 US dollar per aandeel was. Zoals eerder in de registratieverklaring werd vermeld gaat alle netto winst van de aandelenverkoop in het aanbod naar de huidige leden van IBG LLC, de huidige houdstermaatschappij voor zijn elektronische marktmakers en effectenhandel.

De verhandeling van gewone aandelen van klasse A begint op 4 mei 2007 op de NASDAQ Global Select Market onder het symbool "IBKR". Dit aanbod loopt op of rond 9 mei 2007 af.

De volgende informatie werd over de veiling geselecteerd:


-- De evenwichtsprijs van de veiling was 33,00 US dollar.
-- De aanbodprijs was 30,01 US dollar.

-- In de veiling werden in totaal 13.504 biedingen ontvangen.
-- 8.282 biedingen waren succesrijk in totaal.

-- Er werd een bod gemaakt op een totaal van 145.514.807 aandelen aan prijzen gelijk aan of boven de aanbodprijs.

-- Het pro rata fill rate voor biedingen was 27,5.

W.R. Hambrecht + Co., LLC, HSBC Securities (USA) Inc., Fox-Pitt, Kelton Incorporated, Sandler O'Neill + Partners, L.P. en E-Trade Securities LLC werken als plaatsingsagenten voor het aanbod dat via WR Hambrecht + Co's OpenIPO(R) gemaakt zal worden op basis van een veiling volgens het principe van de beste poging. Het aanbod gebeurt enkel via een prospectus. U kunt een kopie van de definitieve prospectus aanvragen over het aanbod op de website van WR Hambrecht, www.wrhambrecht.com. U kunt ook bellen naar
+1-800-673-6476 of schrijven naar WR Hambrecht + Co, PO Box 677, Berwyn, PA 19312.

Over Interactive Brokers Group, Inc.:

Interactive Brokers Group, Inc. en haar dochterondernemingen (de "vennootschap") werken als geautomatiseerde, wereldwijde en elektronische marktmakers en makelaars en zijn gespecialiseerd in het verzenden van orders en het uitvoeren en verwerken van transacties met effecten, termijnzaken en valuta-instrumenten. De groep is lid van meer dan 60 elektronische beurzen en transactieplatformen over de hele wereld. De vennootschap biedt professionele handelaars en beleggers rechtstreeks toegang tot opties, termijncontracten, aandelen, deviezen en obligaties vanuit één enkel IB Universal Account (SM). Interactive Brokers Group, Inc. werd onlangs opgericht in de staat Delaware met als doel aandelen te houden en beherend lid te worden van IBG LLC, de huidige houdstermaatschappij van haar activiteiten.

De registratieverklaring voor deze effecten werd op 3 mei 2007 door de Securities and Exchange Commission van kracht verklaard. Dit persbericht vormt geen aanbod om effecten te verkopen en is ook geen verzoek tot aanbod om deze effecten te kopen, noch zullen deze effecten in geen enkele staat of rechtsgebied verkocht worden waar zo'n aanbod of verzoek tot aanbod onwettig is voor de registratie of certificatie onder de effectenwet van deze staat of dit rechtsgebied is doorgevoerd.

Website: www.interactivebrokers.com

Contact:

Earl Nemser, Vice-voorzitter van Interactive Brokers Group, Inc., +1-917-689-9994. Foto: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20050926/CGM031LOGO , AP Archive: photoarchive.ap.org , PRN Photo Desk, photodesk@prnewswire.com