Politie Midden- en West Brabant

Persbericht district Oosterhout (4/5)

OOSTERHOUT NB, 4 mei 2007

Stoffelijk overschot in riviertje aangetroffen

S GRAVENMOER: Vanmiddag is in de rivier de Donge ter hoogte van de Wielstraat het stoffelijk overschot van een nog onbekende man van middelbare leeftijd aangetroffen. Het levenloze lichaam werd omstreeks 15.45 uur door drie duikers van de Tilburgse brandweer uit het water gehaald.

Twee medewerkers van de technische recherche hebben ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld. Naast de politie en brandweer kwam ook de GGD ter plaatse. Passanten die over het fietspad reden, sloegen alarm toen zij mogelijk een overleden persoon in het water zagen drijven. Het stoffelijk overschot is door een uitvaartonderneming vervoerd naar een mortuarium in Breda alwaar de schouw plaats vindt. De politie stelt een nader onderzoek in naar de nog onbekende toedracht en de identiteit van de overledene.

Politie houdt verkeerscontrole

KAATSHEUVEL / LOON OP ZAND: De politie heeft gisterenmiddag een verkeerscontrole gehouden in de Van Haestrechtstraat te Kaatsheuvel en in de Horst te Loon op Zand.

Er zijn tijdens de controle in Kaatsheuvel drie bekeuringen uitgeschreven voor te hard rijden. De hoogst gereden snelheid was 61 km/h gecorrigeerd. In Loon op Zand zijn meer bonnen uitgedeeld. Vijf voor de snelheid, één voor het niet dragen van de gordel, één voor het niet bezitten van een bromfietscertificaat en twee voor het niet gebruiken van de juiste rijbaan.

Jongen door groep mishandeld

OOSTERHOUT: Een 13-jarige Dorstenaar is gistermiddag rond 16:30 door een aantal personen mishandeld voor de ingang van een zwembad aan de Bredaseweg. De jongen kwam, samen met zijn vrienden, drie meisjes tegen die kennelijk uit waren op ruzie. Ze reageerden er niet op. De meisjes gingen de rest van hun groep, een aantal jongens halen. Het slachtoffer is door hen drie keer tegen zijn hoofd geslagen. Ook werd hij bedreigd De politie is dringend op zoek naar getuigen die iets gezien hebben. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of met Meld misdaad anoniem op 0800-7000.

Politie onderzoekt mishandeling 20-jarige man

OOSTERHOUT: De politie van Oosterhout stelt een onderzoek in naar aanleiding van de mishandeling vannacht op de Klappeijstraat omstreeks
01.00 uur van een 20-jarige man uit Oosterhout. Hij werd door een andere man in zijn gezicht geslagen. Tijdens de worsteling die hierna ontstond werd hij door de dader omver geduwd waardoor hij achterover viel en met zijn hoofd op iets scherps viel. Daardoor ontstond een hoofdwond die met vier hechtingen dichtgemaakt is. De politie heeft een aangifte opgenomen en stelt een onderzoek in naar de dader.

Auteur: Willem van Hooijdonk