Gemeente Almelo

Afsluiting Robbenhaarsweg


4 mei 2007 - In de periode 1 t/m 16 mei is de Robbenhaarsweg, tussen de Ootmarsumsestraat en de beek Markgraven, afgesloten voor al het verkeer. Dinsdag 1 mei start de Gemeente met het verbreden van de weg.

Waarom
Voor een betere bereikbaarheid van het nieuwbouwplan Almelo NoordOost wordt de Robbenhaarsweg tussen de Ootmarsumsestraat en de beek Markgraven verbreed.

Wat/waar/wanneer
Vanaf dinsdag 1 mei 2007 start de Gemeente Almelo met het verbreden van de Robbenhaarsweg.

Wat gaat er gebeuren?

* Het oude asfalt wordt verwijderd.

* De sloten aan beide kanten van de Robbenhaarsweg worden verlegd.
* De fundering van de weg wordt verbreed.
* Er wordt nieuw asfalt aangebracht.

* Langs en onder de Robbenhaarsweg worden nieuwe kabels en leidingen aangelegd voor elektriciteit, water, riolering, telefoon en centrale antenne.

Gevolgen voor het verkeer
De Robbenhaarsweg, tussen de Ootmarsumsestraat en de beek Markgraven, wordt vanaf dinsdag 1 mei 2007 afgesloten voor al het verkeer. U kunt omrijden via de Schietbaanweg. Zolang de Robbenhaarsweg afgesloten is, zal de Gemeente Almelo de Schietbaanweg extra onderhouden zodat de weg fatsoenlijk berijdbaar is.

Duur van de werkzaamheden
Het werk duurt ongeveer 3 weken afhankelijk van de weersomstandigheden.

Informatie
Over de uitvoering van dit project kunt u contact opnemen met de opzichter de heer J. Immerman, telefoon: (06) 53 29 10 52. Bij geen gehoor en voor overige vragen over dit project kunt u contact opnemen met de projectleider, de heer R. Bokdam, telefoon (0546) 54 13 75.