Politie Zeeland


---


O-1604-2007 Diefstal uit auto, Tholen
In de nacht van donderdag op vrijdag werd aan de Binnenkamer in Tholen een bestelbus opengebroken.
Uit de auto werd het navigatiesysteem ter waarde van enkele honderden euro's gestolen.

O-1605-2007 Ongeval in Ellemeet
Op de Kuijerdamseweg bij Ellemeet, ter hoogte van de fietsersoversteekplaats vond vrijdag om 11.25 uur een verkeersongeval plaats.
Een 16-jarige fietser uit Zwijndrecht reed over het fietspad, parallel aan de Kuijerdamseweg. Hij kwam uit de richting van Ellemeet en verleende geen voorrang aan een van rechts komende 40-jarige automobilist uit Zierikzee. De automobilist moest uitwijken voor de fietser en reed tegen een verkeersbord. De auto en het verkeersbord raakten beschadigd.

O-1606-2007 Auto in brand in Kapelle
Vrijdag om 12.00 uur vloog op een parkeerplaats in de Hoofdstraat in Kapelle een personenauto spontaan in brand.
Op het moment dat de 38-jarige bestuurster uit 's-Gravenpolder de parkeerplaats opreed begon de alarmverlichting in de auto te knipperen en ontdekte zij dat de auto in brand stond. De vrouw heeft nog geprobeerd om de auto van het terrein af te rijden. De auto brandde geheel uit en drie geparkeerde auto's liepen eveneens brandschade op. Op twee andere voertuigen kwamen vonken terecht, deze auto's zijn mogelijk ook beschadigd.

Z-1607-2007 Aanhoudingen in Terneuzen
In de 1e De Kortestraat werd donderdag om 23.45 uur een 25-jarige man uit Den Haag aangehouden.
De man was in het bezit van een dealershoeveelheid harddrugs. De politie heeft de drugs in beslag genomen en stelt een verder onderzoek in.

In de Westkolkstraat werd vrijdag om 12.10 uur een 44-jarige man uit Gent aangehouden.
Hij betaalde in een winkel in de Westkolkstraat met een vals biljet van vijftig euro. De man verklaarde dit waarschijnlijk als wisselgeld in zijn bezit te hebben gekregen en deed afstand van het vijftig eurobiljet.

Z-1608-2007 Aanrijding in Zaamslag
Op de kruising Terneuzensestraat / Drieweg vond vrijdag om 14.20 uur een aanrijding plaats.
Een 44-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen ging vanuit de richting van Terneuzen in die van Zaamslag en stond links voorgesorteerd om de Drieweg in te slaan. Een achteropkomende 83-jarige automobilist uit dezelfde gemeente reed achterop de auto van de vrouw. Zij schoot de linkerrijstrook op en kwam in aanrijding met een tegemoetkomende personenauto, bestuurd door een vrouw uit Hulst (leeftijd onbekend). Voor zover bekend werden drie personen, waaronder een 79-jarige passagiere uit de auto van de 83-jarige man, met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.
(