Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nederlands kampioen tegen halve finalist NK theatersport

Lelijke Eendjes in de herkansing tegen Op de Geest

Vrijdag 4 mei speelt Op de Geest om 20:15 uur tegen de Lelijke eendjes. De lelijke eendjes bestaat uit de meest eigenaardige toneelspelers uit Amsterdam. Zij bereikten de halve finale van het NK theatersport in de poule des doods. Op de Geest won het NK maar zonder tegen de lelijke eendjes te spelen. Vandaag de revanche van de lelijke eendjes?

Een kaartje kost E 7,00. Reserveren kan bij het Lindenberg Theater : tel. 024 - 327 37 37.

Wat is theatersport?
Twee teams van elk (in het algemeen) vier spelers dagen elkaar uit tot het improviseren van korte scènes. De toeschouwers bepalen waar de scènes over gaan; locatie, sfeer, emotie en (relatie tussen de) personages. Deskundige rechters voorzien de afgeleverde scènes van een rapportcijfer, vaak in samenwerking met het publiek. Het team met de meeste punten is de winnaar. De grootste winnaar is echter het publiek.

Op de Geest werd in 2007 voor de derde keer in de historie Nederlands Kampioen theatersport. De finale met de Arrogantjes uit Utrecht eindigde in een gelijkspel en leverde twee kampioenen op.

Iedereen die op de hoogte wil blijven van de speeldata van Op de Geest kan zich inschrijven voor de Op de Geest Mailinglist via : www.opdegeest.nl.

Meer info over de lelijke eendjes: www.lelijke-eendjes.nl

--------
Meer informatie over Op de Geest: Martijn Gerritsen 06 - 51 53 48 17

Vrijdag 4 mei 2007
20:15 uur
Lindenberg Theater
Ridderstraat 23
6511 TM Nijmegen
024 - 327 37 37

---- --