Blue Fox Enterprises N.V.


PERSBERICHT

Vianen, 4 mei 2007


* AANDEELHOUDERS BLUE FOX STEMMEN IN MET VOORGENOMEN VERKOOP POLLUX

Tijdens de gisteren gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft Blue Fox Enterprises (Blue Fox) de door haar ingezette strategische oriëntatie uitvoerig met haar aandeelhouders besproken. Onderdeel hiervan was de voorgenomen verkoop van Pollux, waar de aandeelhouders mee hebben ingestemd.

Op 11 april jl. maakte Blue Fox bekend een intentieovereenkomst te hebben getekend voor de verkoop van deze werkmaatschappij. Pollux is een succesvolle distributeur van software voor industrieel ontwerp, visualisatie en presentatie software. Pollux behaalt circa EUR 20 miljoen omzet op jaarbasis en heeft 25 medewerkers in dienst. Blue Fox verwacht deze transactie in mei 2007 te kunnen afronden en de verwachting is dat hierbij een aanzienlijke boekwinst wordt gerealiseerd.

Met deze verkoop wordt de uitgangspositie voor de verdere toekomst van Blue Fox gecreëerd. Hiervoor worden twee scenarios verkend: een zelfstandig voortbestaan of een samenwerking met een strategische partner. In de komende periode worden oriënterende gesprekken gevoerd in het kader van deze twee scenarios, alsmede in het kader van de herfinanciering van de onderneming.