Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 4 mei 2007

Jumpen met TotallyKidz Radio

De nieuwste muziekrage heet 'Jumpstyle', jong en oud is massaal aan het 'jumpen' geslagen. Om de jongste groep 'jumpers' ook hun eigen jumplied te geven, heeft de Haagse presentator/entertainer Luuk Wessels de 'Wildfire Jump Remix' uitgebracht.

Luuk Wessels is presentator van het Den Haag FM radioprogramma 'TotallyKidz'. "Dit nummer kan en mag iedereen mee zingen" zegt hij over het Nederlandstalige lied. "Ik vind het zelf een super vrolijk nummer, en zeg nu zelf, het is toch ook raar als je een kind van zes hoort zingen "Dj Porny, me so horny". De single is daarom een single met een "dubbele A kant". Naast het hoog "in je hoofd blijven zitten"-gehalte, is er bij het refrein van 'Jump in het Rond' ook een bijpassend danspasje!

Via www.kidstop20.nl kan iedereen mee helpen de Haagse Luuk een plekje in de Jetix Kidstop20 te geven. Vorige zomer wist hij ook al, met de hulp van zijn fans, met de single Totally Joy de vijfde plaats te bereiken. De single komt half mei uit, maar door een mail te sturen naar wedstrijd@totallykidz.nl maakt een ieder al kans op de gesigneerde single 'Jump in het Rond'.

TotallyKidz radio is iedere zaterdag en zondag tussen 10-14 uur live te beluisteren in Zuid-Holland op Den Haag FM 92.0 in de ether of via www.totallykidz.nl. Wekelijks ontvangt Luuk bekende en onbekende gasten in zijn 'alles mag en niets moet'-radioshow, gepresenteerd vanuit de glazen Den Haag FM studio in winkelgebied Haagsche Bluf.

Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag FM 95.9 en 106.8 en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.

/////