Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Annexum hoofdsponsor De Telegraaf Annexum Links Challenge

Amsterdam - mei 2007 - Annexum, gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoed beleggingsproducten voor de particuliere en institutionele markt, is de nieuwe hoofdsponsor van 'De Telegraaf Annexum Links Challenge'. Na 20 jaar De Telegraaf Dunhill Golf Trophy wordt een nieuwe weg ingeslagen. Het beroemde toernooi met Annexum en De Telegraaf als (sportieve) partners, zal de komende 3 jaar nieuwe impulsen geven aan de nog immer explosieve groei van de golfsport in Nederland.

In de editie 2007 strijden ongeveer 5.000 deelnemers op hun eigen club voor een plaats in de halve finales. Deze halve finales worden gespeeld op een van de Nederlandse duinbanen: de Domburgsche, de Koninklijke Haagsche, de Noordwijkse, de Kennemer, de Texelse, en de Amelandse. De winnaars van deze halve finales zullen begin oktober naar het beroemde St. Andrews in Schotland afreizen voor het spelen van de finale.

De Telegraaf Annexum Links Challenge zet zich ook in voor het goede doel, te weten de Laureus Sport for Good Foundation. Deze Foundation, met ZH Prins Pieter-Christiaan als voorzitter in Nederland, is opgericht met als doel de leefsituatie van kinderen in achterstandssituaties te verbeteren middels sport. Deelname aan De Telegraaf Annexum Links Challenge betekent dat het inschrijfgeld van ¤ 10,-- per deelnemer in zijn geheel ten goede komt aan Laureus Sport for Good Foundation. Deze gelden worden vervolgens door bovenvernoemde Foundation aan de Bas van de Goor Foundation gedoneerd.