Ingezonden persbericht


De Dag van het Open Huis Zuidoost Drenthe was een groot succes!!

PERSBERICHT

'De Dag van het Open Huis was een GROOT SUCCES te noemen!!! De animo was groter dan ooit... De teller is gestopt bij 475 panden!!!! En dat alleen met de NVM makelaars uit Zuidoost Drenthe. Wij zijn dan erg tevreden en zullen er dan ook zeker volgend jaar een vervolg aan geven!!', aldus Natasja Sieders van Organisatiebureau Plan Effect. Natasja Sieders is projectmanager bij Organisatiebureau Plan Effect en heeft inmiddels al aardig wat ervaring met het organiseren en coördineren.

Op zaterdag 21 april was het zover en zijn er 475 woningen door heel Zuidoost Drenthe geopend voor bezoekers. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur vond de NVM Dag van het Open Huis in Zuidoost Drenthe plaats.

Het is zeer uniek want alle NVM aangesloten makelaarskantoren uit Zuidoost Drenthe namen deel aan deze Dag van het Open Huis. In totaal openden 475 huiseigenaren hun deuren om de kijkers een kijkje te laten nemen in hun woning! De bewoners ontvingen de kijkers zelf en gaven een rondleiding door de woning. In de week voorafgaand aan 21 april kwam de speciale Dag van het Open Huis krant (in een speciale editie van Huis en Wonen) uit. In deze krant stonden alle woningen die op 21 april waren opengesteld. Daarnaast stonden alle deelnemende woningen op de website www.nvmdrenthe.nl.

Iedereen was erg tevreden en de makelaars en huiseigenaren hebben allen erg positief gereageerd op deze dag. 'De Open Huizen Route was voor NSP Wegter Makelaars een groot succes! Bij ons deden er 19 woningen mee en daarbij is elk pand bezocht door potentiële kopers. Dit verschilde van 1 tot maar liefst 15 kijkers!!! Al met al dus een geslaagde dag!', aldus een medewerker van NSP Wegter Makelaars.

Ook Venhorst Makelaardij was erg tevreden: 'Over het algemeen is de dag zeer succesvol verlopen! Ons kantoor deed mee met 33 panden, waarvan 7 panden in Duitsland gelegen. Het gemiddelde aantal bezoekers per woning was 4. Ook de opdrachtgevers in Duitsland waren zeer tevreden met de gang van zaken. Kortom, een succesvolle dag met de complimenten naar de organisatie!'.



Ingezonden persbericht