Gemeente Tilburg

Datum 3 mei 2007

Afsluiten parkeerterrein
Paterstraat

Op 11 april heeft er een bewonersavond plaatsgevonden voor omwonenden van het parkeerterrein tussen Paterstraat, Meelstraat, Hooistraat en Klaverstraat. Tijdens deze Bezoekadres avond is het voorstel geopperd om dit parkeerterrein af te sluiten, zodat de veiligheid Stadhuisplein 130 wordt vergroot. Aangezien alle aanwezigen met het voorstel eens zijn wordt dit ook uitgevoerd.

Afsluiting
De ingang aan de Paterstraat wordt door middel van een dubbele poort voor autoŽs en een looppoort afgesloten. In de Hooistraat komt een poort achter het groenstrookje. Ook de Doorkiesnummer brandgang, die uitkomt in de Meelstraat, wordt door middel van een poort afgesloten. De 013-542 80 75 poorten worden 2 meter hoog en krijgen dezelfde sloten. Het parkeerterrein wordt niet Faxnummer onttrokken aan de openbaarheid. Dit betekent dat het terrein overdag open blijft en pas ÂŽs 013 542 88 25 avonds vanaf 20.00 uur mag worden afgesloten. Op de poort komt een bord met daarop de tijden dat het terrein open is (van 8.00 tot 20.00 uur).

Tekening
Op de achterzijde van deze brief ziet u een tekening van het parkeerterrein met de locaties van de hekken.

Sleutels
Omwonenden die graag een sleutel willen, kunnen dit doorgeven aan Bianca van Oirschot. Telefoonnummer en mailadres vindt u onderaan deze brief. Graag ook doorgeven hoeveel Gebiedsontwikkeling sleutels u wilt ontvangen (met een maximum van 3 sleutels). De sleutels zijn met Gebiedsteams certificaat. Dat betekent dat u voor het laten bijmaken van een sleutel altijd een certificaat Vastgoed nodig heeft. U kunt het certificaat ophalen bij de beheergroep van het parkeerterrein. Ingenieursbureau Om een overzicht te hebben van het aantal sleutels wat in omloop is, wordt er een Stedenbouw sleutelcontract ondertekent zodra de sleutels worden uitgegeven.

Uitvoering
Naar verwachting worden de werkzaamheden eind juni uitgevoerd. Tegen die tijd ontvangen degene die een sleutel hebben besteld hierover bericht.

Meer informatie
Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze brief dan kunt u contact opnemen met Bianca van Oirschot van Gebiedsteam Oude Stad. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 542 80 75 of per mail op bianca.van.oirschot@tilburg.nl

Pagina 1 van 1


---- --