Meer eigen nummers voor feestzanger Ronnie de Wit

MILL, 20070504 -- Feestzanger Ronnie de Wit uit Mill (NB) heeft zijn repertoire opnieuw uitgebreid met 2 nieuwe eigen nummers. Begin dit jaar was het een lied met de titel "Als jij bij me komt" en de recente songs kregen de titel "De strandbal" en "Weet je wat ik zou doen" mee. De nummers werden geproduceerd in de TMS studio in Tilburg waar ook nummers voor onder andere De Gebroeders Ko geschreven en opgenomen zijn.


Ronnie de Wit Uit Mill is een zanger van voornamelijk Nederlandstalige Feestmuziek. Hij heeft een zeer breed repertoire variërend van Jan Smit tot Starkoo en van Jannes tot Frans Bauer. Natuurlijk ontbreken ook de après-ski, en de Amsterdamse meedeiners niet. Maar ook de mooie ballades en tranentrekkers zijn voor Ronnie geen probleem en komen voorbij tijdens de optredens die hij door heel Nederland verzorgt. Sinds kort heeft hij ook een aantal eigen nummers opgenomen en de reacties hierop zijn erg positief en veel belovend.

Op de meest uiteenlopende evenementen, activiteiten en feesten kun je feestzanger Ronnie tegen komen. Zo staat deze sfeermaker regelmatig op muziekfeesten, kermissen, jaarmarkten en braderieën, maar ook op bedrijfsfeesten, bruiloften en met de carnaval is Ronnie een graag geziene gast. Daarnaast is hij ook een prima zanger voor themafeesten met als onderwerp bijvoorbeeld après- ski of Hollands avondje. Maar ook op zomaar een avond in zomaar een kroeg weet Ronnie prima de sfeer te verhogen en mensen aan het dansen te krijgen.

Voor meer informatie en om naar fragmenten van de nieuwste nummers van Ronnie de wit te luisteren kunt u terecht op www.ronniedewit.nl. Laat ook even een berichtje achter in het gastenboek.



Ronnie de Wit