Politie Zeeland


---


Aanvulling op persbericht Z-1608-2007
De 83-jarige man en de 79-jarige vrouw werden in het ziekenhuis opgenomen. De man heeft een klaplong en een gebroken borstbeen, de vrouw heeft eveneens een gebroken borstbeen en letsel aan de ribben. De vrouw uit Hulst werd met een hersenschudding in het ziekenhuis opgenomen.

O-1609-2007 Vrachtauto kantelt in Goes
Op de rotonde Ronda Gosaplein in Goes is vrijdag om 11.15 uur een vrachtauto, geladen met schroot, gekanteld.
De bestuurder, een 19-jarige man uit Lioessens reed met de vrachtauto met aanhanger, beide geladen met schroot, over de rotonde in de richting van het Tiendenplein. De man reed met de linkerwielen over de verhoogde binnenrand, waardoor waarschijnlijk de lading is gaan schuiven. De vrachtwagen kantelde daardoor naar rechts en een gedeelte van de lading kwam op het wegdek terecht. De brandweer kwam met twee voertuigen ter plaatse, ook een ambulance kwam ter plaatse, maar deze bleek niet nodig te zijn omdat de bestuurder ongedeerd was. De gehele rotonde werd afgesloten en het verkeer werd omgeleid; dit duurde alles bij elkaar zo'n zes uur. Aan de vrachtwagen was weinig tot geen schade.

Z-1610-2007 Inbraak in winkelpand, Terneuzen
Afgelopen nacht werd ingebroken in een winkel in de Axelsestraat.
Er werd een deur vernield en er werden enkele honderden euro's gestolen.

W-1611-2007 Diefstal van bedrijfsterrein
Van een bedrijfsterrein aan de Oosterhavenweg in Vlissingen werden afgelopen nacht enkele roestvrijstalen artikelen gestolen.
Het betreffen een tafel en een barbecue, de waarde van de goederen is onbekend.

O-1612-2007 Aanrijding in Zierikzee
Op de N59 bij Zierikzee vond vrijdag om 16.30 uur een aanrijding plaats.
Een 44-jarige automobiliste uit de gemeente Veere kon niet tijdig stoppen toen een voor haar rijdende 40-jarige vrouw uit Barendrecht voor het overige verkeer afremde. Er was enkel materiële schade.

W-1613-2007 Stoffelijk overschot aangetroffen in Middelburg
In de watergang langs de Hans Lipperheijstraat werd vrijdagavond rond 20.00 uur het stoffelijk overschot aangetroffen van een man.
Naar de oorzaak van de dood van de man wordt momenteel een onderzoek ingesteld.
(