AutoRai

Citromobile 2007: âCitroën, zo uit de schuurâ

(4/24/2007)
In het Bevrijdingsweekend van 5 en 6 mei zal menig Citroën- en autoliefhebber te vinden zijn in Utrecht, dan zal namelijk Citromobile plaatsvinden. De dertiende editie van dit jaarlijks terugkerende evenement wordt in en rondom de Veemarkthallen gehouden, met als thema; âCitroën, zo uit de schuurâ.

Op de 8000 m' grote beursvloer staan vele stands uit binnen- en buitenland. De naar verwachting meer dan 10.000 bezoekers kunnen op Citromobile van alles vinden, van specifieke onderdelen tot zeldzame miniaturen; zolang het maar met de âDouble Chevronâ te maken heeft. Daarnaast zullen er genoeg activiteiten voor het hele gezin plaats vinden in de vorm van bijvoorbeeld âlevende muziekâ, een Parijs terras en een Citroën bioscoop.

Vanzelfsprekend zullen er bijzondere en klassieke Citroënmodellen tentoongesteld worden. Om het geheel compleet te maken, zal het huidige modellengamma ook te bewonderen zijn, met uiteraard de nieuwe Citroën C4 Picasso en de luxueuze Citroën C6.

Citromobile is niet alleen een perfect dagje uit voor autoliefhebbers en Citrofielen, maar ook voor het hele gezin. De toegangsprijs voor Citromobile bedraagt ⬠8,- voor volwassen en ⬠4,- voor kinderen, parkeren rondom de Veemarkthallen is gratis.