Nederlandse Tafeltennisbond


Champion's League finale morgen op TV

04-05-2007
Studio Sport doet morgenavond verslag van de Champion's League finale in Heerlen. Degenen die live bij dit tafeltennisspektakel willen zijn kunnne nu nog kaarten kopen.

De Champions League Finale tussen MF Services/Furst en TT Castelgoffredo, zaterdag a.s. om 17.00 in Sporthal Zeswegen (routebeschrijving op http://www.ttvheerlen.nl/) mag zich verheugen in een enorme belangstelling. Naast 15 kranten, Studio Sport, L1 TV en Radio, NOS Langs de Lijn en 100 VIP's komen er ook sowieso 700 bezoekers. Er zijn echter nog 300 plaatsen over in de zaal omdat er speciale tribunes gebouwd zijn met een capaciteit van 1000 bezoekers. De zaal is omgetoverd tot een ware arena. Met een dweilorkest, lichtshow en andere nevenactiviteiten zal een heuse Davis-Cup-Sfeer worden gecreërd. Die zal nodig zijn ook omdat MF Services/Fürst een 3-2 achterstand (opgelopen in de eerste wedstrijd in Italie) zal moeten goedmaken. Het thuisvoordeel is dus hopelijk aanwezig en beslissend.

U kunt nog kaartjes reserveren via rjmdaniels@yahoo.com. Per persoon worden maximaal 5 kaartjes voor u vastgehouden bij de kassa van Sporthal Zeswegen. U dient die dan af te halen tussen 15.00 en 16.00. Daarna zullen de kaartjes gebruikt worden voor de vrije verkoop.