Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Presentatie Team Hardcore en open dag Dojo Hardcore

KLAZIENAVEEN - Onder het toeziend oog van K1-wereldkampioen Sem Schilt uit Zuidlaren wordt zaterdagmiddag Team Hardcore gepresenteerd. Team Hardcore bestaat uit 25 internationale topvechters. Het is de opzet dat de vechters mee gaan strijden in alle grote gevechten over de hele wereld.

Manager van Team Hardcore is Henk Kuipers. Kuipers zocht en vond de vechters in landen als Marokko, Kroatië, Denemarken, Bosnië, Algerije, Nederland, Hongarije, Spanje en Slowakije. "Onder hen zijn diverse wereldkampioenen in hun discipline", vertelt Kuipers. "De vechters uit Nederland trainen in Klazienaveen in Dojo Hardcore onder leiding van trainer Lucien Carabin, van de fameuze sportschool uit Amsterdam. De buitenlanders trainen hier een keer in de maand."

Kuipers, achtste dan in Kyokushin Karate en voorzitter van de wereldbond in deze karatesoort, wil met zijn team de absolute wereldtop halen. "Ik denk dat we nu in de Top 5 zitten. Nee, Sem Schilt zit niet bij ons. Hij is lid van Team Golden Glory, het allerbeste team."

Overigens is Henk Kuipers niet alleen achter de schermen bezig. Hij is ook in training voor een gevecht met de Spanjaard Cinto Mordillo. Dat gevecht vindt op 5 mei plaats in Parc Sandur in Emmen.

Tijdens de presentatie worden er verschillende demonstaties opgevoerd in zowel de K1-klasse als in Mix Martial Arts. De sportschool Dojo Hardcore is zaterdag geopend voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze vormen van gevechtssport.

De presentatie is in handen van Ronald Buskenberg, verslaggever bij Eurosport. De presentatie wordt omlijst met optredens van de zanger Dario. De naastgelegen motorzaak presenteert deze dag de tien mooiste motoren ooit door Hardcore Motorcycles in Klazienaveen gebouwd.

De presentatie begint om 13.00 uur en eindigt om 15.30 uur.



Ingezonden persbericht