De ultieme Powerboat P1 Experience, Racemachines op het water


Zoeken naar een belevenis die u nooit zult vergeten

AMSTERDAM, 20070319 -- Het is spannend, snel, dramatisch, gevaarlijk en adembenemend. Het is één van de snelst groeiende motorsporten in Europa. Krachtige machines die met een ijzingwekkende snelheid over het water scheuren! Het gaat hier om Powerboat P1 races.

In de voetsporen van wereldbekende races zoals Le Mans en Seabring, is Powerboat P1 een verfrissende en dynamische sport waar getalenteerde piloten zonder angst hun technieken laten zien en zich wagen in een nek aan nek race vol emotie en spanning. Gentleman op het water die hun eer en glorie verdedigen en strijden wie de meest bekwame piloot is.

Er zijn twee klassen; de 'Evolution class' en de 'Supersport class'. In beide klassen worden twee races per weekend gehouden. Deze vaartuigen hebben de beschikking over motoren van 1500 tot 2000 pk en halen dan ook zonder moeite de 170 kilometer per uur op het water.

De races worden gehouden in een aantal van de fijnste Europese kuststeden en trekken ieder jaar veel bezoekers. Voor het evenement wordt het "waterfront" in de stadshaven omgebouwd tot pits. De prachtige marina's vormen het decor van de Wereldkampioenschapraces.

De kracht van dit evenement is het combineren van motorsport en cultuur door bij iedere gastland een feestelijke sfeer te creëren vol vermaak, exposities en live entertainment. Een weekend vol actie waaronder een serie extra races en een on-shore programma met allerlei activiteiten zoals het zelf varen in deze geweldig snelle Powerboats.

Het hele weekend staat in het teken van de Powerboat P1 races. De sfeer laat zich het best omschrijven als glamoureus en opwindend, zoals men kan verwachten bij een internationaal top race-evenement.

Eventelicious biedt u in samenwerking met Powerboat P1 deze unieke belevenissen. Om deze races bij te wonen hebben wij een aantal hospitality-pakketten die voor u of uw relaties een onvergetelijke en enerverende ervaring garanderen.

U komt middenin de actie terecht en kan alles bijwonen vanuit toplocaties, opgesteld op het land of op het water. Maak kennis met de piloten en bekijk alles van dichtbij.

Laat u verwennen door de exclusieve service en ervaar het magische gevoel van een Powerboatrace in uiterste luxe. Een reis vol glamour en style. Een exclusieve ervaring die al uw zintuigen zullen prikkelen. Een echte adrenaline kick!


2007 Racekalender (onder voorbehoud)

5 en 6 mei Valletta - Malta
26 en 27 mei Naples - Italie
30 juni en 1 juli Travemunde - Duitsland
25 en 26 augustus Cowes - Engeland
15 en 16 september (nnb) - Spanje
29 en 30 september Portimão - Portugal


Geïnteresseerden kunnen meer informatie opvragen via email op info@eventelicious.nl of kijken op de site www.eventelicious.nl





Ingezonden persbericht