Uitreiking eerste fluister-kabouters


Prijs voor bijzondere communicatie-prestatie

SCHERMERHORN, 20070416 -- Op 5 mei 2007 vanaf 14 uur reikt Schworks in de grote kerk in Schermerhorn twee communicatie-prijzen uit aan mensen die met hun werk een bijzondere bijdrage leveren op het raakvlak van communicatie en samenleving.

De uitreiking is een onderdeel van de opening van de tentoonstelling `de Ander' van Katri Schweitzer en Roeland Schweitzer in de kerk van Schermerhorn. Deze kerk ontwikkelt zich tot een cultureel centrum waar bijzondere projecten kunnen plaatsvinden.

De opening wordt verricht door de kunstenaar Adriaan Nette. Met zijn ideeën, verklaringen en vragen slaagt Adriaan Nette er in om vaste standpunten te verruimen.
Na de opening geeft Marius Engelbrecht een workshop klank en klankimprovisatie, iedereen kan hieraan deelnemen (opgeven via info@schworks.nl). In zijn klankworkshops en trainingen leert Marius Engelbrecht zijn cursisten om de persoonlijke klank een eigen kleur en inhoud te geven.

Schworks, woord en beeld, is een communicatiebedrijf, opgericht in 1985.
In 2006 werd het bedrijf volwassen. Toen is besloten dat er voldoende deskundigheid en ervaring in huis was om een jaarlijkse communicatieprijs in te stellen:
de fluister-kabouter.
Op 5 mei 2007 worden de prijs en de bronzen beeldjes voor de eerste keer uitgereikt.