Zomervakantie in de Alpenlanden en Frankrijk


Vier websites werken samen met toeristische tips en honderden accommodaties in de Alpenlanden en Frankrijk

STEIN, 20070505 -- Dankzij een nauwe samenwerking tussen de internetsites http://www.vakantieaccommodaties.info , http://www.toer.info , www.frankrijkvakantieland.nl en www.frankrijkbinnendoor.nl is er een vakantienetwerk ontstaan waar men niet alleen rechtstreeks bij de eigenaar aantrekkelijke accommodaties kan reserveren, maar ook uitgebreide informatie over het toerisme kan raadplegen. De websites zijn door links ook onderling met elkaar verbonden waardoor het eenvoudig is om bijvoorbeeld op de ene site alles te weten te komen over die mooie streek in de Alpen en via een link op de andere site alles te lezen over een mooi appartement, hotel, vakantiehuis, pension of boerderij in de betreffende regio.

Alpen

Op http://www.vakantieaccommodaties.info vindt de vakantieganger een gevarieerd aanbod van pensions, hotels, appartementen en de steeds populairder wordende vakantie op de boerderij in de bergen. Deze accommodaties zijn allemaal rechtstreeks bij de eigenaren in Italië, Oostenrijk en Zwitserland te reserveren.

Op http://www.toer.info kan toeristische informatie worden gevonden van de diverse vakantiebestemmingen in Europa en de Alpenlanden in het bijzonder. Door een samenwerking met veel vvv's in Oostenrijk, Italië en Zwitserland wordt een uitgebreid aanbod van tips beschikbaar gesteld. Via links kan men rechtstreeks naar accommodaties op de partnersites http://www.vakantieaccommodaties.info en www.frankrijkvakantieland.nl zoeken. Toer.info heeft zelf ook een ruim aanbod van vakantieaccommodaties in de meeste Europese vakantielanden.

Frankrijk

De internetsite www.frankrijkvakantieland.nl biedt naast ruim 300 pagina's informatie over vakantie in Frankrijk ook enkele honderden vakantieaccommodaties in het populaire vakantieland aan, die veelal rechtstreeks bij particulieren zijn te boeken. Het aanbod varieert van de Alpen tot aan de Atlantische kust en van een chambre d'hôte in de Bourgogne tot een luxe villa aan de Côte d'Azur.

Tenslotte biedt www.frankrijkbinnendoor.nl nóg meer over Frankrijk. Deze website heeft de mogelijkheid om tegen betaling toegang te krijgen tot kant en klare informatie over reizen, wandelingen, fietstochten en auto-routes.

In totaal staan er ruim 110 dagen in Frankrijk tot in detail beschreven zoals 3 weken over de spannende Route des Grandes Alpes of bijvoorbeeld een tocht langs de Loire en door Bretagne naar Picardie. Dit is slechts een kleine greep uit het totale aanbod.

Men kan via het online betaalsysteem ClickandBuy (van Firstgate) toegang verkrijgen voor 3 maanden, een halfjaar of 12 maanden. De prijs varieert van ¤ 3,95 tot ¤ 6,95. Voor slechts ¤ 2,50 kan men gedurende 4 dagen in deze periode onbeperkt alle informatie raadplegen en downloaden. De toegang krijgt men na een éénmalige registratie en de betaling kan vervolgens online via creditcard of automatische incasso veilig worden afgehandeld.