Stad Brussel


Dring Dring 2007 - De Fietsweek in Brussel

Zoals elk jaar, stelt het College van de Stad u voor om op de fiets te springen om deel te nemen aan Dring Dring, het grote fietsevenement dat zal plaatsvinden in de week van 6 mei.

Deze gezellige actie wil u eveneens aansporen om minstens één keer per jaar, uw wijze van verplaatsen te veranderen en, al was het op bescheiden wijze, bijdrage te leveren aan de vrijwaring van het klimaat.

Het programma ziet er als volgt uit:

Dinsdag 8 mei: "Op de fiets naar het werk"
Vanaf 7 uur 's ochtends tot 9 uur: afspraak voor het ontbijt op de hoek van de Nieuwstraat en de Nieuwbrug voor een natuurlijk" ontbijt, aangeboden door Exki.

Tijdens de middagpauzewordt u uitgenodigd om deel te nemen aan onze fietstocht in de Vijfhoek.Afspraak op de Grote Markt om 12.15u vóór het Stadhuis en picknick om 13.00u nabij de kiosk in het Koninklijk Park.

Breng zelf een lunchpakket mee. De Stad biedt aan alle personen die zich ten laatste op vrijdag 4 mei inschrijven zowel drank als een geel fluo-vestje aan met het logo van de Stad (inschrijven bij de Cel Mobiliteit, tel 02 279 31 81, marianne.dandoy@brucity.be).

Zondag 6 mei : "BicyCity"
Duizenden fietsers uit heel België komen naar Brussel langs de autosnelweg en zullen via de kleine ring naar het Jubelpark komen waar het fietsfeest zal plaatsvinden. Een onvergetelijke ervaring voor heel de familie. Om de vertrekpunten te kennen raadpleeg: www.bicycity.be

Woensdag 9 mei :
Vanaf 7 uur wordt aan de fietsers het ontbijt aangeboden op het kruispunt van de Mutsaard/Wannekouter/Forumlaan in Laken.

Het volledige programma van Dring Dring 2007 is beschikbaar bij de cel Mobiliteit of op de site: www.dringdring.be

Wij hopen er u talrijk te ontmoeten!