Ingezonden persbericht


Samsung BMW 130i Cup; Nieuwe zakelijkheid en slimline innovaties bepalen samenwerking tussen Samsung en BMW

Samsung Mobile en BMW werken samen aan stijl, kwaliteit en design

Delft, 1 mei 2007 - Samsung Mobile en BMW zijn een samenwerking aangegaan waarin innovatief zakendoen voorop staat. Tijdens de Samsung BMW 130i Cup wordt duidelijk hoe de krachtige business phones van Samsung en de sportieve automobielen van BMW elkaar versterken. De combinatie van stijl, kwaliteit en design is bij beide absolute A-merken van een hoog niveau. De top van zakelijke perfectie zoekt elkaar op in 2007!

Op 6 mei a.s. vindt het Samsung BMW 130i Cup-event plaats op het Circuit Park in Zandvoort. De BMW 130i Cup bestaat in 2007 in totaal uit 7 races. Als onderdeel van het partnership tussen Samsung en BMW zijn speciale acties met klanten aangekondigd waarbij bijvoorbeeld gratis toegangskaarten voor de spectaculaire races te winnen zijn.

Met de i600 introduceert Samsung haar eerste Ultra Messaging-telefoon gericht op de zakelijke gebruiker. De Samsung i600 is 's werelds dunste 3G Smartphone met een QWERTY-toetsenbord. Met Windows Mobile 5.0 beschikt de Samsung i600 over de volwaardige functionaliteiten van een pc. De Samsung i600 is met haar vooruitstrevende design, professionele uitstraling en specificaties de perfecte Smartphone voor de zakelijke gebruiker in stijl.

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelst groeiende merken ter wereld, met een merkwaardegroei van 186 procent in vijf jaar. Hiermee is Samsung het leidende merk in consumentenelektronica. De Koreaanse onderneming is 's werelds grootste fabrikant van TFT-/LCD-monitoren, kleurenbeeldschermen, televisies en geheugenchips. In 2006 behaalde Samsung een totale omzet van US$ 63,4 miljard en een nettowinst van US$ 8,5 miljard. Wereldwijd zijn bij Samsung 138.000 medewerkers actief in meer dan 124 kantoren in 56 landen. In de Benelux brengt Samsung telecommunicatieproducten, PC-randapparatuur, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten op de markt. Ook ontwikkelt en levert Samsung Electronics Benelux totaaloplossingen voor zowel de consument als het bedrijfsleven, variërend van totaaloplossingen voor de woonkamer tot geavanceerde netwerken voor triple play-services. Samsung boekt in de Benelux jaarlijks een omzetgroei van 30 procent. Bij Samsung Electronics Benelux werken 145 personen, van wie 95 op het hoofdkantoor in Delft en 50 op de vestiging in het Belgische Vilvoorde. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen: 0900 20 20 088 (¤ 0,10 p/m) of terecht op de website: www.samsung.nl.