Ingezonden persbericht


Laren, 3 mei 2007

Zondag vanaf 16.00 uur in De Wedstrijden

Finale knvb beker groots op tien

Tien doet aanstaande zondag vanaf 16.00 uur op ongekende wijze live verslag van de finale om de KNVB Beker tussen Ajax en AZ. Geen doelpunt, schijnbeweging of twijfelachtig buitenspelgeval zal voorbijgaan aan maar liefst 26 camera's. Niet eerder werd een voetbalwedstrijd in Nederland op deze wijze in beeld gebracht.

Om 18.00 wordt er in Rotterdam afgetrapt. Wilfred Genee presenteert de uitzending vanuit De Kuip waar de analyse wordt verzorgd door Ruud Gullit, Jan Mulder en Jan van Halst. Jan Joost van Gangelen en Humberto Tan zijn op en rond het veld te vinden voor interviews met spelers en trainers van beide clubs. Het commentaar tijdens de wedstrijd komt van Ron de Rijk.

De Wedstrijden start zondag al om 16.00 uur met onder meer een overzicht van de weg naar de finale, live beelden vanuit een helikopter van de spelersbussen tijdens hun laatste kilometers naar het stadion en de laatste voorbereidingen op het cruciale duel. Beide ploegen grepen vorige week op de laatste speeldag naast de landstitel en zullen alles op alles zetten om het seizoen succesvol te eindigen en de Beker mee naar huis te nemen.

De Wedstrijden: Finale KNVB Beker zondag 6 mei vanaf 16.00 uur op Tien

Tien
Televisiezender Tien maakt deel uit van Talpa TV, onderdeel van Talpa Media Holding. Tien is in augustus 2005 begonnen met uitzenden, toen nog onder de naam Talpa. Tien is een moderne en vooruitstrevende zender met voornamelijk Nederlands product die zich onderscheidt met veel kwalitatief hoogwaardige amusementsprogramma's, dramaseries en topvoetbal. Dankzij tal van crossmediale activiteiten geeft Tien een extra dimensie aan televisie als medium.

Ingezonden persbericht