Ingezonden persbericht


Foto's in bijlage(n) mogen vrij worden gepubliceerd.

Thomas Berge gevolgd door SBS Sport

De jonge zanger Thomas Berge is vreselijk druk met al zijn optredens, zowel in het land als op radio -en tv, maar als hij een momentje vrije tijd heeft en het is mooi weer dan springt hij graag op de fiets. Het wielrennen gaat het hem prima af en hij bevind zich in uitstekend gezelschap. De ploeg van Bert Vos varieert van Henk Knol 32 x winnaar NK en 3 x winnaar EK op verschillende afstanden, de 18-jarige Daisy v.d. A. bereikte de 3e plaats in Deventer en heeft afgelopen maandag de Ronde v. Oranje gewonnen in Apeldoorn. Anita Vos, triatlete, heeft in 2006 de 2e plaats veroverd op de Internationale triathlon Alanya Turkije.

Het fietsen houdt Thomas in conditie en het wielrennen bevalt hem prima. Dit is ook het programma SBS Sportmagazine niet ontgaan. Zij besteden een item aan BN-ers die een sport beoefenen en dit keer werd Thomas een dag gevolgd. De complete wielerploeg vertrok uit Losser naar natuurgebied De Lutte om door de cameraploeg van SBS Sportmagazine te worden gevolgd.

Thomas: 'Als ik aan het wielrennen ben houd ik mij intensief bezig met sport en mijn conditie, maar ik ben me ook erg bewust van mijn omgeving. Bij veel andere sporten zit je toch opgesloten in een zaal of ben je gebonden aan een vaste locatie en op deze manier ben je veel vrijer. Het is mooi weer en we fietsen door een prachtig natuurgebied, wat wil een mens nog meer!'.

SBS Sportmagazine wordt zondag uitgezonden ca .11:15 uur door SBS6.

Met vriendelijke groet,

Studio One
Euregioweg 241
7532 SM Enschede
Tel (* 31) 53 - 4 61 71 07
Fax(* 31) 53 - 4 61 71 08