Ingezonden persbericht


Wat?
Hemelrijk on the Rocks

Wanneer?
Zondag 6 mei

Waar?
BillyBird Park Hemelrijk

Tijd?
13.00 - 17.00 uur

PERSBERICHT
Succesvol Brabants rockfestival aan het water

Hemelrijk on the Rocks III swingt!

Op zondag 6 mei a.s. schudt BillyBird Park Hemelrijk in Volkel weer op haar grondvesten tijdens de derde editie van het gezellige rockfestival 'Hemelrijk on the Rocks'.

Bezoekers van dit festival worden dit jaar getrakteerd op een gevarieerd en vooral swingend programma met drie talentvolle Nederlandse rockbands. Voeg daar de vlot babbelende presentator Ton de Kort én de mooie locatie rondom het water aan toe, en je hebt het recept voor een bijzonder gezellig festival.

Programma
Vanaf 13.00 uur barst het feestgeweld los: The 101's bijten dan het spits af van Hemelrijk on the Rocks. Dat hun kreet 'The new generation of Rock 'n Roll!' geen loze belofte is, weet je meteen wanneer je deze jonge, maar zeer talentvolle muzikanten de eerste noten hoort spelen. In 2006 wonnen zij de publieksprijs tijdens 'Stoepslag' en kwamen zij in de landelijke 'Battle of the Schoolbands' tevens uit de bus als tweede beste schoolband van Nederland.

Wat zou er met rockmuziek gebeurd zijn als The Beatles en The Stones nooit bestaan hadden? Minder jong dan the 101's, maar zeker niet minder veelbelovend zijn Johnny Rebel and the Hot Studs. Deze schitterende 4-mansformatie gaat geheel gekleed in stijl terug naar toen, strak in het pak en schoentjes net gelakt! Met het spelen van heerlijke rock 'n roll nummers uit de jaren vijftig, zestig en zeventig, krijgen Johnny Rebel en zijn Hot Studs iedereen aan het dansen. Laat het een feest van herkenning zijn en schreeuw alle liedjes zo hard mogelijk mee. En als we dan toch in de sfeer van de vetkuiven zijn, gaan we meteen door naar Franky Dollars en Johnny 'Cigar' Watson van Road Pizza. Zij halen de contrabas en oude microfoons weer tevoorschijn om Hemelrijk on the Rocks op knallende wijze af te sluiten met een repertoire van Elvis Presley, AC/DC, tot Stray Cats en natuurlijk... Road Pizza!

Abonnementhouders gratis
Alle optredens vinden plaats tussen 13.00 en 17.00 uur. Zoals bij alle evenementen en activiteiten hanteert Hemelrijk ook tijdens Hemelrijk on the Rocks de normale all-in toegangsprijs van ¤ 8,50 per persoon (Vlindertarief). Abonnementhouders hebben gratis toegang tot het park.

Tip!
Kent u het park nog niet?
Kijk voor een sfeer- impressie dan snel naar dit filmpje http://www.youtube.com/watch?v=uwxA0HvOhsk&mode=related&search=



Ingezonden persbericht