PRESS RELEASE


Time :
13:46:02

Date :
10 April 2007

Sender Name:
Korean Motor Company nv

Iedereen welkom op de zesde Sport & Fun Family Day !

Op zondag 6 mei kan aan de Heizel in Brussel, groot en klein (gratis) komen genieten van sport, spel, ontspanning en talrijke optredens. Iedereen is welkom aan het Koning Boudewijnstadium tussen 11 en 19u.

De Hyundai Sport & Fun Family Day is inmiddels al aan z'n zesde editie toe. Het thema van de dag: altijd méér. Méér sport, méér muziek, méér attracties, méér fijne verrassingen en ongetwijfeld ook meer deelnemers aan dit buitengewone evenement.

De Hyundai Family Day is in eerste instantie een heus familiefeest. Groot en klein brengt traditioneel een heerlijke zondag door, en geniet van de talrijke attracties en sportieve demonstraties. Zelf deelnemen kan natuurlijk ook ! Een ideale cocktail dus, om de batterijen terug op te laden. Een greep uit de andere trekpleisters: de screammachine, benji-trampoline, de death-ride, de spider wall, de free-style BMX fietsen, de klimrots,... kortom een heleboel mensen staan klaar om van de Hyundai Sport & Fun Family Day een schitterend volksfeest te maken. Het is wellicht het grootste feest van die aard dat in Brussel georganiseerd wordt !

Sportieve ingesteldheid
De sportsponsoring politiek die Hyundai voert bewijst de sportieve ingesteldheid van het merk. Het mag dan ook niet verwonderen dat talrijke sportieve prominenten en atleten hun opwachting zullen maken op de Family Day. Zo zal er een grote delegatie aanwezig zijn van de Waalse Tennisfederatie, zijn er judodemonstraties gepland met Gella Vandecaveye en ook een stevige portie atletiek. Er staat ook basketbal op het programma, capoëira (een Braziliaanse gevechtsport), rope-skipping en - hoe kan het ook anders als officieel sponsor van Euro 2008 - voetbal !
Wie liever zelf de sportieve toer opgaat kan deelnemen aan verschillende vriendschappelijke tornooien, of wedstrijden zoals voetbal, tennis, atletiek, klimmen en nog veel meer... Of fietst u graag ? Neem dan met uw eigen fiets deel aan één van de vijf leuke fietstochten (waaronder ook 2 mountainbike parcours) met verschillende ondergrond en moeilijkheidsgraad.

Hyundai-rijders
De Hyundai Sport & Fun Family Day is gratis toegankelijk voor iedereen, maar het is ook het feest van de Hyundai-eigenaars. In 1995 waren het er 20.000, nu zijn het er al bijna 75.000 ! Hyundai beseft trouwens maar al te goed dat het zijn succes te danken aan haar klanten. Dit feest is eigenlijk hún feest, een manier van Hyundai om hen te bedanken voor hun trouw. Elke bezoeker zal er ook een gamma kunnen ontdekken dat constant vernieuwd wordt, en door een proefrit zal ook iedereen zelf kunnen ontdekken hoeveel rijplezier een Hyundai te bieden heeft.

Gratis concert
Naar inmiddels goede gewoonte zullen er op het grote podium verschillende muziekoptreden zijn met klinkende namen als:


- Nailpin

- Ronny Mosuse

- Myriam Abel

- Jonatan Cerrada

- Hadise

- Thorunn

- Kaye Styles

- Katerine

- Laura

- ... en nog veel meer artiesten.

De toegang tot de Hyundai Sport & Fun Family Day aan de Heizel in Brussel op zondag 6 mei aanstaande, is volledig gratis.

Last minute informatie over de optredens en het programma vind je op www.hyundai-fun.be.

Contactpersoon:
William Meerschaut

+32 3 450 06 88

URL:
http://www.hyundai-fun.be
http://www.hyundai.presscornerbe